Logo Gemeente Waddinxveen schaduw
Gemeente Waddinxveen

De gemeente Waddinxveen zoekt talent!

Kan jij vernieuwend denken in een dynamische organisatie? Ben jij een goede teamspeler en durf jij initiatief te nemen? Heb jij de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

Onze gemeente is klein. Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar dát zorgt er juist voor dat we groot zijn in onze daden. Wij staan dicht bij ‘onze’ inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. De drempel om met hen in gesprek te gaan is laag en daardoor kunnen wij hen optimaal van dienst zijn. De focus ligt niet meer – zoals vroeger – op de overheid, maar op de samenleving. Publieke waarde creëren we daarom samen met onze inwoners, ondernemers, andere overheden en maatschappelijke organisaties. De gemeente is daarbij de spin in het web: we wegen belangen tegen elkaar af, verbinden netwerken met elkaar en werken vanuit verschillende rollen. Daarnaast willen we niet stilstaan, want er zijn altijd zaken die beter kunnen. Daarom richt de gemeente Waddinxveen zich zo veel mogelijk op verbetering. Fouten maken mag, zolang je ervan leert.
 
Kom je bij ons werken? Dan krijg je een volwaardige plek in een dynamisch organisatie met volop mogelijkheden om jezelf persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen. Hierin kan je veel verantwoordelijkheid nemen en zijn er volop mogelijkheden om mee te denken aan de toekomst van de organisatie als geheel. Dit maakt ons zo speciaal.

Gemeente Waddinxveen

Nieuwste vacatures Alle vacatures »

Op dit moment zijn er bij Gemeente Waddinxveen geen vacatures, maar bij andere organisaties wel!

Medewerkers bij Gemeente Waddinxveen

Marina van Kampen

Beleidsadviseur Duurzaamheid

Erik Delhaas

Applicatie- en databeheerder Sociaal Domein

Xavier Leenheer

Projectmedewerker Ruimtelijke Ordening & Civiele Techniek

Marina van Kampen

Beleidsadviseur Duurzaamheid

Bij Waddinxveen krijg ik veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Er zijn korte lijntjes met zowel mijn collega’s als de wethouders en de raad. Dit maakt mijn werk erg divers en leerzaam.

    

Erik Delhaas

Applicatie- en databeheerder Sociaal Domein

Flexibel: ik krijg veel ruimte in mijn werk. Hierdoor ontstaan er waardevolle ideeën waar we niet alleen als organisatie door groeien maar ik ook als persoon.

      

Xavier Leenheer

Projectmedewerker Ruimtelijke Ordening & Civiele Techniek

Werken in een gemeente waar veel gedaan wordt met vakkundige collega’s en waar een goede werksfeer heerst, dat vind je in Waddinxveen.

   

Contactinformatie

Bezoekadres
Beukenhof 1
2741 HS WADDINXVEEN

Postadres
Postbus 400
2740 AK WADDINXVEEN

telefoon14 0182
emailHr-advies@waddinxveen.nl
websitewww.waddinxveen.nl/vacatures