Logo Gemeente Waddinxveen schaduw
Gemeente Waddinxveen

De gemeente Waddinxveen zoekt talent!

Kan jij vernieuwend denken in een dynamische organisatie? Ben jij een goede teamspeler en durf jij initiatief te nemen? Heb jij de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

Onze gemeente is klein. Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar dát zorgt er juist voor dat we groot zijn in onze daden. Wij staan dicht bij ‘onze’ inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. De drempel om met hen in gesprek te gaan is laag en daardoor kunnen wij hen optimaal van dienst zijn. De focus ligt niet meer – zoals vroeger – op de overheid, maar op de samenleving. Publieke waarde creëren we daarom samen met onze inwoners, ondernemers, andere overheden en maatschappelijke organisaties. De gemeente is daarbij de spin in het web: we wegen belangen tegen elkaar af, verbinden netwerken met elkaar en werken vanuit verschillende rollen. Daarnaast willen we niet stilstaan, want er zijn altijd zaken die beter kunnen. Daarom richt de gemeente Waddinxveen zich zo veel mogelijk op verbetering. Fouten maken mag, zolang je ervan leert.
 
Kom je bij ons werken? Dan krijg je een volwaardige plek in een dynamisch organisatie met volop mogelijkheden om jezelf persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen. Hierin kan je veel verantwoordelijkheid nemen en zijn er volop mogelijkheden om mee te denken aan de toekomst van de organisatie als geheel. Dit maakt ons zo speciaal.

Wil je meer weten over onze organisatie kijk dan op: www.waddinxveen.nl/goedwerkgeverschap

Gemeente Waddinxveen

Nieuwste vacatures

Senior beleidsadviseur Participatie

Senior beleidsadviseur Participatie

Senior beleidsadviseur Jeugd

Senior beleidsadviseur Jeugd

Medewerkers bij Gemeente Waddinxveen

Tom Griekspoor

Adviseur Business Intelligence & Kwaliteit

Xavier Leenheer

Projectmedewerker Ruimtelijke Ordening & Civiele Techniek

Erik Delhaas

Applicatie- en databeheerder Sociaal Domein

Tom Griekspoor

Adviseur Business Intelligence & Kwaliteit

Resultaatgericht: samen spreken we af welke kant we op gaan en wat we willen. Duidelijk voor iedereen en daardoor zeer resultaatgericht.

   

Xavier Leenheer

Projectmedewerker Ruimtelijke Ordening & Civiele Techniek

Verantwoordelijkheid: je krijgt het maar moet het ook nemen. Er voor gaan geeft energie en zorgt er voor dat je jouw doel of die van de organisatie behaalt.

   

Erik Delhaas

Applicatie- en databeheerder Sociaal Domein

Flexibel: ik krijg veel ruimte in mijn werk. Hierdoor ontstaan er waardevolle ideeën waar we niet alleen als organisatie door groeien maar ik ook als persoon.

      

Contactinformatie

Bezoekadres
Beukenhof 1
2741 HS WADDINXVEEN

Postadres
Postbus 400
2740 AK WADDINXVEEN

telefoon14 0182
emailgemeente@waddinxveen.nl
websitewww.waddinxveen.nl