Logo Gemeente Waddinxveen schaduw
Gemeente Waddinxveen

De gemeente Waddinxveen zoekt talent!

Kan jij vernieuwend denken in een dynamische organisatie? Ben jij een goede teamspeler en durf jij initiatief te nemen? Heb jij de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!
 
Waddinxveen is een gemeente die zichzelf wil blijven verbeteren. Wij zijn een organisatie in beweging. Kan niet bestaat niet in Waddinxveen. Dat is onze drijfveer. Samen gaan we voor het beste resultaat voor de Waddinxveense samenleving. Alleen zo kunnen we blijven voldoen aan veranderende verwachtingen van onze inwoners en medewerkers. Dit betekent dat we werken in een open sfeer met veel direct contact, en waarbij we medewerkers maximaal in hun kracht zetten.
 
Kom je bij ons werken? Dan krijg je een volwaardige plek in een dynamisch organisatie met volop mogelijkheden om jezelf persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen. Hierin kan je veel verantwoordelijkheid nemen en zijn er volop mogelijkheden om mee te denken aan de toekomst van de organisatie als geheel. Dit maakt ons zo speciaal. Mogen wij gebruik maken van jouw talent? 

Nieuwste vacatures

Medewerker Uitkeringsadministratie

Medewerkers bij Gemeente Waddinxveen

Rick Luimes

Senior beleidsadviseur afdeling Ruimte

Kees Jan Weber

Concernadviseur HRM

Maaike van Zwieten

Senior beleidsadviseur afdeling Maatschappij

Rick Luimes

Senior beleidsadviseur afdeling Ruimte

Flexibel: ik krijg veel ruimte in mijn werk. Hierdoor ontstaan er waardevolle ideeën waar we niet alleen als organisatie door groeien maar ik ook als persoon.

 

Kees Jan Weber

Concernadviseur HRM

Verbinden: door het vormen van een groep vrijwillger ambassadeurs is er een hecht team ontstaan. Geen onderscheid in functie of schaal maar samen gaan voor resultaat.

 

Maaike van Zwieten

Senior beleidsadviseur afdeling Maatschappij

Resultaatgericht: samen spreken we af welke kant we op gaan en wat we willen. Duidelijk voor iedereen en daardoor zeer resultaatgericht.

 

Muriël van As

Communicatieadviseur

Muriël van As

Communicatieadviseur

Verantwoordelijkheid: je krijgt het maar moet het ook nemen. Er voor gaan geeft energie en zorgt er voor dat je jouw doel of die van de organisatie behaalt.

 

Contactinformatie

Bezoekadres
Raadhuisplein 1
2741 HR WADDINXVEEN

Postadres
Postbus 400
2740 AK WADDINXVEEN

telefoon14 0182
emailgemeente@waddinxveen.nl
websitewww.waddinxveen.nl