Logo Gemeente Diemen schaduw
Gemeente Diemen

Daarom Diemen

Diemen scoorde in 2015 bij de verkiezingen voor Beste Werkgever in de categorie Openbaar Bestuur en Veiligheid het hoogst van alle kleine gemeenten! Ook in 2017 en 2019 scoorde de gemeente Diemen erg hoog op het gebied van medewerkerstevredenheid.

Diemen, lekker dichtbij Amsterdam, maar toch met de rust van een dorp. Diemen is een van de best bereikbare gemeenten, zeker met het openbaar vervoer. Diemen heeft 2 NS-stations. Het station Diemen ligt aan de spoorlijn Amsterdam-Amersfoort/Almere. Met deze lijn ben je binnen 10 minuten op Amsterdam Centraal. Daarnaast hebben wij ook verschillende buslijnen en rijdt ook tramlijn 9 in Diemen. Ook met de auto is Diemen bereikbaar via de A1 (Amsterdam-Amersfoort), de A2 (Amsterdam-Utrecht), de A9 (Gaasperdammerweg) en de A10 (rondweg om Amsterdam).

Je bent ook dicht bij de natuur en het groene hart van Nederland, waarvan Diemen het noordelijkste punt is. Met groei richting de 35.000 inwoners is de gemeente Diemen continue in ontwikkeling. Het is een van de snelst groeiende gemeenten van Nederland. Kortom een dynamische plek om te werken en te wonen. 

Video's: Wij doen het voor Diemen!

Nieuwste vacatures

Juridisch beleidsmedewerker

Juridisch beleidsmedewerker

Casemanager Vergunningen

Casemanager Vergunningen

Contactinformatie

Bezoekadres
D J den Hartoglaan 1
1111 ZB DIEMEN

Postadres
Postbus 191
1110 AD DIEMEN

telefoon(020) 31 44 888
emailinfo@diemen.nl
websitewww.diemen.nl