Logo Gemeente Teylingen schaduw
Gemeente Teylingen

Kom bij Teylingen

Teylingen, gemeente van, voor en door jou. Creatief, gedurfd en samenwerkend. Proberen, leren en excelleren. Van bollen, boten over de Kaag en groen-groener-groenst. Van stad, stations en Schiphol om de hoek. Van Voorhout, Sassenheim en Warmond. Teylingen participeert actief in de Duin- en Bollenstreek en heeft de wil om zichzelf steeds verder te ontwikkelen en te verbeteren. Kortom een gemeente die plaats maakt voor actieve en ondernemende mensen.

Werken bij HLTsamen
De gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen hebben vanaf 1 januari 2017 één gezamenlijke werkorganisatie, HLTsamen. Deze organisatie werkt met ongeveer 470 medewerkers voor drie gemeenteraden en 80.000 inwoners.
Voor gemeente Teylingen werken de gemeentesecretaris en de griffier naast het lokale college van burgemeester en wethouders.
Klik hier om naar vacatures bij HLTsamen te gaan.

Nieuwste vacatures Alle vacatures »

Op dit moment zijn er bij Gemeente Teylingen geen vacatures, maar bij andere organisaties wel!

Medewerkers bij Gemeente Teylingen

Klaas Overbeek

Raadsadviseur & commissiegriffier Welzijn

Klaas Overbeek

Raadsadviseur & commissiegriffier Welzijn

Vanuit mijn studie Bestuurskunde zit ik hier helemaal op mijn plek!

Klaas Overbeek werkt sinds 2006 bij de griffie van gemeente Teylingen. Vanuit zijn studie Bestuurskunde en zijn eerdere bestuurswerk voor een politieke partij in Leiden, heeft hij hart voor de lokale politiek. “Als medewerker bij de griffie ben je neutraal en werk je voor alle partijen van de gemeenteraad.”

In Teylingen werkt Klaas samen met nog een raadsadviseur, de griffier en een medewerker. “Het is erg leuk werk, waarbij we alle vier erg betrokken zijn bij de raad. Als er bijvoorbeeld een bewonersbijeenkomst is met raadsleden in een wijk, dan zijn we er alle vier bij. Uit interesse en passie voor ons werk.” Die passie uit zich in hoe Klaas verder vertelt over zijn werk. “Alle dossiers willen we op een goede manier door de raad laten behandelen. We zorgen ervoor dat de voors-en-tegens bekend zijn, zodat een weloverwogen besluit kan worden genomen. Ons doel is dus om dossiers zorgvuldig door de raad te laten komen.” En waarom is Teylingen een mooie gemeente om voor te werken? “Teylingen bestaat uit drie rustige dorpen. Rustig in de zin van rustiek. De inwoners zijn alleszins behalve rustig, grapt hij. Veel van hen zijn bijvoorbeeld actief in het verenigingsleven. Ook is er veel betrokkenheid bij de gemeenteraad. En dat maakt mijn werk natuurlijk nog leuker!”  

Contactinformatie

Bezoekadres
Raadhuisplein 1
2215 MA VOORHOUT

Postadres
Postbus 149
2215 ZJ VOORHOUT

telefoon14 0252
emailinfo@teylingen.nl
websitewww.teylingen.nl