Logo Gemeente Noordwijkerhout schaduw
Gemeente Noordwijkerhout

Waar heb je volop profijt van je weidse blik?

Kleurrijke vergezichten, zoals de bonte bollenvelden, de uitgestrekte duinenrij of het Oosterduinse meer, maken deel uit van De Zilk en Noordwijkerhout. We kijken met een nuchtere blik en hebben een scherp oog voor onze eigen leefomgeving en de wereld er omheen.

Onze inwoners zijn betrokken en kritisch, maar vooral praktisch en ondernemend. Ze zijn actief en steken graag de handen uit de mouwen. Werken bij de gemeente Noordwijkerhout vraagt dan ook om een actieve houding, een groot inlevingsvermogen en een weidse, open houding.

De vraagstukken waarmee we ons bezig houden zijn net zo divers als de gemeente zelf. In een dorpse omgeving, waar persoonlijk contact nog de norm is, houden we rekening met zoveel mogelijk belangen. We zijn zeer betrokken bij onze inwoners, bedrijven en verenigingsleven. We werken nauw samen met de omliggende gemeenten en de provincie. Dit vereist een heldere communicatie.

Gemeente Noordwijkerhout gaat vanaf 1 januari 2019 samen met gemeente Noordwijk. Kijk voor vacatures op de pagina van Noordwijk.

Contactinformatie

Bezoekadres
Herenweg 4
2211 CC NOORDWIJKERHOUT

Postadres
Postbus 13
2210 AA NOORDWIJKERHOUT

telefoon14 0252
emailgemeente@noordwijkerhout.nl
websitewww.noordwijkerhout.nl