Logo Gemeente Noordwijkerhout schaduw
Gemeente Noordwijkerhout

Waar heb je volop profijt van je weidse blik?

Kleurrijke vergezichten, zoals de bonte bollenvelden, de uitgestrekte duinenrij of het Oosterduinse meer, maken deel uit van De Zilk en Noordwijkerhout. We kijken met een nuchtere blik en hebben een scherp oog voor onze eigen leefomgeving en de wereld er omheen.

Onze inwoners zijn betrokken en kritisch, maar vooral praktisch en ondernemend. Ze zijn actief en steken graag de handen uit de mouwen. Werken bij de gemeente Noordwijkerhout vraagt dan ook om een actieve houding, een groot inlevingsvermogen en een weidse, open houding.

De vraagstukken waarmee we ons bezig houden zijn net zo divers als de gemeente zelf. In een dorpse omgeving, waar persoonlijk contact nog de norm is, houden we rekening met zoveel mogelijk belangen. We zijn zeer betrokken bij onze inwoners, bedrijven en verenigingsleven. We werken nauw samen met de omliggende gemeenten en de provincie. Dit vereist een heldere communicatie.

Wil jij werken bij de nuchtere, betrokken en kleurrijke gemeente Noordwijkerhout? Wil jij je blijven ontwikkelen? Ben je pragmatisch, oplossingsgericht en hou je van schaken op meerdere borden tegelijk? Gedij je goed bij een breed takenpakket, veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om met initiatieven te komen? Dan nodigen we je uit om te solliciteren!

Nieuwste vacatures

Communicatieadviseur

Teamleider Financiën

Contactinformatie

Bezoekadres
Herenweg 4
2211 CC NOORDWIJKERHOUT

Postadres
Postbus 13
2210 AA NOORDWIJKERHOUT

telefoon14 0252
emailgemeente@noordwijkerhout.nl
websitewww.noordwijkerhout.nl