Logo Gemeente Noordwijk schaduw
Gemeente Noordwijk

Werken bij de gemeente

Noordwijk heeft een duidelijke visie op de toekomst. De badplaats wil stralen als energieke, inspirerende en gastvrije kustplaats met topkwaliteit en allure. Niet met 1, niet met 5 maar met 7 stralende sterren. Een energieke samenleving, sfeervolle dorpscentra, geweldige sportmogelijkheden, aantrekkelijke leefomgeving met aandacht voor de rijke natuur en een mooi landschap, een veelzijdige economie en toerisme en uitstekende bereikbaarheid. Om ze allemaal maar eens te noemen. Noordwijk zou Noordwijk niet zijn als deze sterren al hoog aan de blauwe hemel staan. Maar we zijn er beslist nog niet. En daar hebben we jou voor nodig.
 
Samenwerken aan de 7-sterren
In Noordwijk werken we samen. Met elkaar laten we de sterren stralen. En niet één ster kan achterblijven. Dus we hebben elkaar nodig. Daarbij spelen transparantie, verbondenheid en vertrouwen een belangrijke rol. We zijn resultaatgericht, ambitieus, respectvol en hebben durf. Maar ook veel plezier in ons werk. De sterren van Noordwijk zijn ook onze medewerkers. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen. Durf je het aan? Kom dan naar Noordwijk.

Nieuwste vacatures

Teamcoach VTH JOV

Teamcoach BOG BOC PCI

Teamcoach RO RBR

Medewerkers bij Gemeente Noordwijk

Mariëlle Turk

Directiesecretaresse

Dirk-Jan Dekker

Medewerker Bouwkunde

Mariëlle Turk

Directiesecretaresse

Werken bij een gemeente biedt een hoop bedrijvigheid, wat veel ‘buitenstaanders’ niet verwachten.

Mariëlle Turk werkt sinds 2002 bij de gemeente Noordwijk. Ze heeft daar eerst als afdelingsondersteuner voor de afdeling Dienstverlening gewerkt en als secretaresse van de manager Dienstverlening. Sinds november 2016 is de functie van Mariëlle gewijzigd. Zij is nu directiesecretaresse en ondersteunt de gemeentesecretaris van de gemeente Noordwijk. Ook biedt zij, waar nodig, nog ondersteuning aan de manager Dienstverlening en ook de afdeling Dienstverlening doet nog af en toe een beroep op haar. De werkzaamheden van Mariëlle bestaan uit agendabeheer, notuleren, het voorbereiden van de collegevergaderingen en het archiveren van stukken. Ook het voorbereiden van het vooroverleg Dagelijks Bestuur Omgevingsdienst West-Holland voor diverse wethouders binnen en buiten de gemeente Noordwijk behoort tot haar taken. Daarnaast regelt ze alles dat nodig is om de gemeentesecretaris te ontlasten bij haar werkzaamheden en verricht ze diverse adhoc klussen. Kortom vindt Mariëlle haar baan bij de gemeente Noordwijk nog steeds een leuke uitdagende bezigheid.

Dirk-Jan Dekker

Medewerker Bouwkunde

Het verschilt per gemeente hoe mijn functie wordt ingevuld. In Noordwijk is veel bouwkundige kennis in eigen huis. Met mijn directe collega’s onderhoud ik alle gemeentelijke panden en objecten.

Dirk-Jan Dekker is sinds mei 2016 aan de slag als medewerker bouwkunde bij gemeente Noordwijk. De plaats waar hij oorspronkelijk vandaan komt. Vanuit zijn studie in Delft heeft hij eerst enkele jaren gewerkt bij bouwkundige adviesbureaus. “Via de website van Werken in het Westen kwam ik op de vacature bij gemeente Noordwijk terecht. Na mijn studie heb ik verschillende dienstverbanden gehad, vanwege de economische verslechterde tijd was creativiteit vereist. De gemeente sprak mij aan als voormalig inwoner, dus ik solliciteerde. Al sinds mijn eerste werkdag voel ik me welkom bij de gemeente Noordwijk, hier heerst een prettige werksfeer. ” Het verschilt per gemeente in welke mate bouwkundige kennis in eigen huis aanwezig is, soms wordt een groter deel van het werk uitbesteed. In Noordwijk werken totaal drie medewerkers in het vakgebied. Dirk-Jan is verantwoordelijk voor beheer en onderhoud van gemeentelijke gebouwen. Van gymzalen tot monumenten. “De studie die ik volgde, heb ik aanvankelijk gekozen met het idee om architect te worden. Gedurende de studie ontdekte ik dat er meerdere rollen zijn in het proces van bouwkunde. Dat vind ik ook het leuke aan mijn baan bij gemeente Noordwijk. Hier is de werkinhoud behoorlijk divers.” Zo is Dirk-Jan bijvoorbeeld veel in gesprek met aannemers, installateurs en beheerders van panden. En houdt hij de loep op onderhoud van bijvoorbeeld de plaatselijke sporthal tot de werking van de elektrische installatie op de begraafplaats. Zijn vakantie in de zomerperiode schuift hij een maand op: “Ik ga in september, want juist in de zomermaanden wordt veel groot onderhoud verricht. Zo staat het gemeentehuis binnenkort weer goed in de verf aan de buitenzijde.”

Contactinformatie

Bezoekadres
Voorstraat 42
2201 HW NOORDWIJK (ZH)

Postadres
Postbus 298
2200 AG NOORDWIJK (ZH)

telefoon(071) 36 60 000
emailgemeente@noordwijk.nl
websitewww.noordwijk.nl