Logo Gemeente Noordwijk schaduw
Gemeente Noordwijk

Werk waar je van groeit

Je baan doet er toe. Het werk is uitdagend, interessant en relevant. Je werkt aan oplossingen die ergens over gaan. Met grote en kleine opgaven die elke vezel van het dagelijks leven raken. Je bent nodig. Op je professionalisme doen we volop een beroep. We waarderen je vakmanschap. Er is veel ruimte voor jouw vernieuwende ideeën. Innovatie vinden we namelijk belangrijk. De ontmoeting met mensen staat centraal. Je geeft onze inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en verenigingen alle ruimte om zelf met een vraagstuk aan de slag te gaan. Hun initiatieven breng je verder. Samen met hun werk je aan de beste oplossing. Je leert en groeit. En als je het nodig hebt volg je een vakcursus. Want we helpen je in je ontwikkeling.

Wij als werkgever
Geïnspireerd door de omgeving is gemeente Noordwijk op weg naar een moderne, proactieve en dienstbare netwerkorganisatie. De komende jaren zetten we in op een sterke en ook verregaande organisatieontwikkeling waarin zelfsturing, opgave gericht werken, overheidsparticipatie en vernieuwing centraal staan. Strategisch partners, teamcoaches, vakteams en zelforganiserende teams werken intensief samen om deze organisatie vorm te geven. Hun gezamenlijke opgave is: zorgen voor een gemeente die de samenleving uitnodigt om zelf aan de slag te gaan met wat er in Noordwijk moet gebeuren.

Korte Karakteristiek
Gemeente Noordwijk bestaat uit 3 kernen: Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk. Er wonen en ondernemen zo’n 43.000 mensen. Noordwijk is goed aangesloten op de regio, de Randstad en de wereld. En neemt daarin een bijzondere plek in door zijn lokale verbondenheid in combinatie met zijn internationale oriëntatie. Het is een bijzonder gevarieerde gemeente. Zee, strand, duinen enerzijds. Bollenvelden, landgoederen, dorpskernen anderzijds. Geen wonder dat veel mensen ons bezoeken om van al dat moois te genieten. Onze economie is springlevend en gevarieerd. Toerisme, Congresmarkt en Bollenteelt. Maar ook zakelijk dienstverlening, Ruimtevaart, Zorg, Wellness en gezondheidsvoorzieningen. Noordwijk werkt hard om de economie vitaal te houden, de woonomgeving te verbeteren, en om de levensstandaard voor onze inwoners op een hoog peil te houden. Er wordt met plezier gewoond in Noordwijk. De gemeente is volop in ontwikkeling. De komende jaren bouwen we woningen bij. Noordwijk groeit daarbij flink.

Nieuwste vacatures Alle vacatures »

Secretaresse 20-24 uur

Secretaresse 20-24 uur

Adviseur onderwijs

Adviseur onderwijs

Toezichthouder / BOA, 36 uur per week

Toezichthouder / BOA, 36 uur per week

Contactinformatie

Bezoekadres
Voorstraat 42
2201 HW NOORDWIJK (ZH)

Postadres
Postbus 298
2200 AG NOORDWIJK (ZH)

telefoon(071) 36 60 000
emailgemeente@noordwijk.nl
websitewww.noordwijk.nl