Logo Gemeente Lisse schaduw
Gemeente Lisse

Bloei op in Lisse!

Altijd in beweging
Lisse ontwikkelt zich continu. Het bestuur zet zich in voor verbetering van de voorzieningen die wonen en werken in Lisse prettig maken. Het huidige college richt haar pijlen vooral op zaken als dienstverlening, veiligheid, handhaving, economie en toerisme, leefbaarheid en zorg en welzijn. Ook lopen er verschillende grote bouwprojecten die een nieuwe impuls zullen geven aan wonen, onderwijs en cultuur.

Een inspirerende werkomgeving
Lisse is wereldberoemd door de bollenvelden, bloemententoonstelling Keukenhof en het jaarlijkse bloemencorso. Ze geven geur en kleur aan het dorp. Daarnaast heeft Lisse veel te bieden aan liefhebbers van cultuur, winkelen en culinair genieten. Lisse ligt bovendien midden in de Randstad en vlakbij het strand en de duinen. Een ideale bestemming dus voor dagjesmensen. Ook bedrijven vestigen zich hier graag waardoor Lisse een goed economisch klimaat heeft. Bloei op in Lisse! geldt in vele opzichten!

Werken bij HLTsamen
De gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen hebben vanaf 1 januari 2017 één gezamenlijke werkorganisatie, HLTsamen. Deze organisatie werkt met ongeveer 470 medewerkers voor drie gemeenteraden en 80.000 inwoners.
Voor gemeente Lisse werken de gemeentesecretaris en de griffier naast het lokale college van burgemeester en wethouders.
Klik hier om naar vacatures bij HLTsamen te gaan.

Nieuwste vacatures

Senior raadsadviseur

Senior raadsadviseur

Contactinformatie

Bezoekadres
Heereweg 254
2161 BS LISSE

Postadres
Postbus 200
2160 AE LISSE

telefoon14 0252
emailgemeente@lisse.nl
websitewww.lisse.nl