Logo Gemeente Lisse schaduw
Gemeente Lisse

Bloei op in Lisse!

Wil je werken in een professionele omgeving waarin jij je kunt blijven ontwikkelen? Vind je het leuk om met kundige en enthousiaste collega’s samen te werken en je in te zetten voor het maatschappelijk belang? Dan is de gemeente Lisse benieuwd naar jou.

Altijd in beweging
Lisse ontwikkelt zich continu. Het bestuur zet zich in voor verbetering van de voorzieningen die wonen en werken in Lisse prettig maken. Het huidige college richt haar pijlen vooral op zaken als dienstverlening, veiligheid, handhaving, economie en toerisme, leefbaarheid en zorg en welzijn. Ook lopen er verschillende grote bouwprojecten die een nieuwe impuls zullen geven aan wonen, onderwijs en cultuur.

Een moderne werkgever
Zonder medewerkers komt er van alle ambities niets terecht. Het bestuur investeert daarom in een goed ambtenarenapparaat waarmee ze kan sparren over wat nodig is in het belang van Lisse. Ambtenaren moeten initiatieven kunnen nemen, fouten mogen maken en blijven leren. De gemeente Lisse stimuleert dit onder andere door opleidingen aan te bieden en ruimte te geven voor persoonlijke ontwikkeling.

Een inspirerende werkomgeving
Lisse is wereldberoemd door de bollenvelden, bloemententoonstelling Keukenhof en het jaarlijkse bloemencorso. Ze geven geur en kleur aan het dorp. Daarnaast heeft Lisse veel te bieden aan liefhebbers van cultuur, winkelen en culinair genieten. Lisse ligt bovendien midden in de Randstad en vlakbij het strand en de duinen. Een ideale bestemming dus voor dagjesmensen. Ook bedrijven vestigen zich hier graag waardoor Lisse een goed economisch klimaat heeft. Bloei op in Lisse! geldt in vele opzichten!

Contactinformatie

Bezoekadres
Heereweg 254
2161 BS LISSE

Postadres
Postbus 200
2160 AE LISSE

telefoon14 0252
emailgemeente@lisse.nl
websitewww.lisse.nl