Timemanagement BVO

Startmoment

Vanaf 21-6-2019 (2 dagen)

Locatie

ntb

Deelnemers

0 inschrijvingen (10 plaatsen vrij)
Kosten: € 1246,00
Inschrijven tot 30-05-2019
Over deze opleiding

Deze training is van Boertien Vergouwen Overduin.

Een tweedaagse training, waarin je jezelf de vraag stelt: ben jij de baas over je agenda of regeert je agenda jou?

In deze zeer inspirerende training besteed je aandacht aan 2 belangrijke aspecten van timemanagement: effectiviteit en efficiency. Doe je de goede dingen (effectiviteit) en doe je ze op de goede manier (efficiency)? Je leert om te bepalen wat ‘de goede dingen’ zijn en daar keuzen in te maken. Bovendien onderzoek je waar je de dingen nog handiger kunt doen, zodat je jouw tijd zo efficiënt mogelijk besteedt. Naast praktische tips, krijg je inzicht in de communicatieve vaardigheden die nodig zijn om regie over je eigen agenda te houden. Zo oefen je met aspecten van assertiviteit, onderhandelen en delegeren. Déze trainingstijd verdien je zo in elk geval snel terug.

Jouw resultaat

  • Je hebt inzicht in jouw persoonlijke werkstijl en kunt prioriteiten stellen
  • Je weet hoe je jouw tijd zo efficiënt mogelijk kunt besteden
  • Je bent je meer bewust van je focus en hebt handvatten om hier effectiever op te sturen
  • Je communiceert beter met je omgeving, zodat je meer de baas bent over jouw tijd

Voor wie

Deze training is bedoeld voor iedereen die het gevoel heeft (te) weinig controle te hebben over de eigen agenda en die graag meer effectief en efficiënt wil werken.

Aanpak

In deze resultaatgerichte training staat jouw praktijk centraal. Om te weten hoe die er precies uitziet, begin je met het maken van een tijdsanalyse. Dit levert vaak al nieuwe ontdekkingen op. Op basis van deze informatie formuleer je jouw persoonlijke leerdoel. Dit leerdoel is leidend in de training: je krijgt concrete tips, checklists, analysevragen en oefenopdrachten om hier in de praktijk stappen mee te kunnen zetten. Je oefent met nieuw gedrag om het je eigen te maken en toe te kunnen passen in je werk. Tussen de trainingsdagen in breng je de eerste inzichten in praktijk. Als afronding van de training stel je een actieplan op, waarin staat hoe je het geleerde verder in praktijk gaat brengen. Dit actieplan helpt je om je voornemens concreet te maken.

Kosten

De totale kosten van de training bedraagt € 1.329,- exclusief BTW. Bij inschrijving via Werken in het Westen ontvang je een korting van € 83,-( 7% van de trainingskosten).

Annulering

Bij annulering geldt het volgende:

>4 weken kosteloos

< 4 > 3 Weken 25% van de trainingskosten

< 3 > 2 weken 50% van de trainingskosten

< 2 weken 100%.

Mocht de training niet doorgaan ivm te weinig deelname, dan kun je ervoor kiezen je in te schrijven op een andere locatie en/of datum. Dit hoeft niet. In het laatste geval ben je geen kosten verschuldigd.

Locatie

Regio Utrecht

Datum

21 juni en 5 juli

Datum en locatie
Let op: deze opleiding/cursus bestaat uit 2 delen op de volgende locatie(s):

Deel A

ntb
Op vrijdag 21 juni 2019
van 09:30 tot 16:30 uur
Regio Utrecht

Deel B

ntb
Op vrijdag 5 juli 2019
van 09:30 tot 16:30 uur
Regio Utrecht