Politieke sensitviteit voor jonge ambtenaren - Gratis!

Startmoment

Vanaf 24-2-2020

Locatie

Gemeente De Ronde Venen

Deelnemers

42 inschrijvingen (38 plaatsen vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 17-02-2020
Over deze opleiding

Inhoud

Ben jij ambtenaar en wil je politiek weerbaarder worden? Kom dan naar de sessie politieke sensitiviteit van Kamran Ullah bij gemeente De Ronde Venen!

Kamran Ullah (1983) is Nieuwschef bij De Telegraaf, waar hij ook verantwoordelijk is voor de podcasts. Daarnaast is hij een veelgevraagd dagvoorzitter en gespreksleider. Hij reist de wereld over om trainingen te verzorgen aan politiek talent. Kamran studeerde Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden. Zijn kracht ligt in het verbinden van verschillende doelgroepen en in het inspireren van alle aanwezigen. Dit doet hij met energie en zijn aanstekelijke enthousiasme. In het verleden was Kamran onder meer politiek (eind)redacteur bij Goedemorgen Nederland en Avondspits en WNL-presentator op Radio 1.

Als ambtenaar ben je de vakinhoudelijke expert. Toch is het de wethouder, directielid of manager die de handen aan het stuur heeft en besluiten neemt. Ben jij benieuwd naar het politieke speelveld van de ambtenaar en wil jij dat jouw inzet en advies sterker staan in de besluitvorming? Je bent van harte welkom bij de sessie Politieke sensitiviteit voor jonge ambtenaren.

De sessie wordt georganiseerd door De Jonge Venen (jonge ambtenaren platform van gemeente De Ronde Venen).

De sessie is bedoeld voor

Alle jonge ambtenaren tot en met 35 jaar van gemeenten die deelnemen aan Werken in het Westen.

Duur van de sessie

Van 10.00 tot 12.30 uur, inloop vanaf 9.45 uur.

Kosten van de sessie

Gratis.

Annuleren

Meld je je aan en kan je onverhoopt niet? Dan zien we graag uiterlijk vijf dagen voor aanvang je afmelding tegemoet via: info@werkeninhetwesten.nl of laat een collega deelnemen in jouw plaats.

Aantal deelnemers

Maximaal 80 deelnemers.

Datum en locatie

Datum/locatie

Gemeente De Ronde Venen
Op maandag 24 februari 2020
van 10:00 tot 12:30 uur
3641 AL Mijdrecht
Croonstadtlaan 111
kamer Raadzaal