Online workshop ROEST - Omdenken vs. vastdenken (gratis)

Startmoment

Vanaf 4-8-2020

Locatie

Online

Deelnemers

10 inschrijvingen (0 plaatsen vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 13-07-2020
Over deze opleiding

Ben jij één van die medewerkers die meer is vastgeroest dan jezelf denkt? Waar haal jij de energie vandaan om weer naar je werk te gaan? Om aan je eerste klus te beginnen? Eerst maar een beker koffie? Wanneer ben jij gestopt met leven? Met ademen? Wanneer is jouw klok vastgeroest? Kun je die zelf weer opwinden?

Omdenken vs vastdenken is een korte training, die je uitnodigt om zaken anders te bekijken. Omdenken helpt je om de positieve kant in een situatie te ontdekken en een ander perspectief te kiezen, out-of-the-box te denken waardoor je meer keuzemogelijkheden krijgt. Het denken in kansen in plaats van problemen. Niet denken in beperkingen en beren op de weg zien. Het positief bekijken en via een andere manier tot een oplossing komen.

Resultaten
In deze training gaan we in op het leren loslaten van de oude vastgeroeste denkpatronen en handelswijze en daarvoor nieuwe leren construeren. Een lastig proces, dat tijd kost en vaak ook weerstand oproept.

De competenties/ vaardigheden waar deze training zich op richt, zijn:
- Verkrijgen van inzichten in eigen denkpatronen
- Inzichten kunnen implementeren in eigen situatie

Duur workshop

De workshop duurt van 13.30 tot 16.30 uur. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een link om deel te kunnen nemen via Teams.

Aantal deelnemers
Max. 10 deelnemers

Trainers
Pieter Scholten en Jacqueline van Bruggen

Kosten

Geen

Annulering

Deelname aan deze workshop is gratis. Meld je je aan en kan je onverhoopt niet? Dan zien we graag uiterlijk vijf dagen voor aanvang je afmelding tegemoet via: info@werkeninhetwesten.nl of laat een collega deelnemen in jouw plaats.

Datum en locatie

Datum/locatie

Online
Op dinsdag 4 augustus 2020
van 13:30 tot 16:30 uur