Nourish to Flourish

Startmoment

Vanaf 5-11-2020

Locatie

Externe locatie Noordwijkerhout

Deelnemers

0 inschrijvingen (16 plaatsen vrij)
Kosten: € 295,00
Inschrijven tot 08-10-2020
Over deze opleiding

You Gotta Nourish to Flourish – ontspanningsdag voor lichaam en geest

In ons dagelijks werk zijn we gewend te rennen en te vliegen. Beheersd door onze overvolle agenda’s is er nauwelijks tijd voor een pas op de plaats, laat staan een moment om op adem te komen. Geen gelegenheid om te voelen waar je energie van stroomt en waar diezelfde energie, binnen je werk, wellicht ook stagneert. Eeuwig zonde. Want zo blijf je worstelen met vermoeidheid en een gevoel van ontevredenheid. Hoe waardevol is het om contact te maken met datgene waar jij blij van wordt, de energiebronnen in je werk en in jezelf?  

Marenthe en Hanneke nodigen je van harte uit om een dag te ervaren. Om vanuit ontspanning en stilte te voelen hoe het gesteld is met jouw vitaliteit, met jouw levenskracht. We gaan deze dag met elkaar op zoek naar de energie en beweging die vanuit ontspanning ontstaat. Je zult ervaren dat je energie beter en makkelijker gaat stromen. Meditatie, zelfmassage, muziek en dans zijn vaste ingrediënten.

Nourish to Flourish dagen helpen je om dichter bij je gevoel te komen. Om weer te voelen wie jij bent en wat jij nodig hebt. Om je energieniveau op pijl te brengen en een stap te maken om vanuit de verbinding met jezelf in verbinding te zijn met anderen.

De training is bedoeld voor

Iedereen die zichzelf een pas op de plaats of een cadeautje gunt om van daaruit met energie en passie aan de slag te gaan.

Aantal deelnemers

Min. 10 tot max. 16 deelnemers

Duur van de training

Van 9.30 tot 16.30 uur

Kosten van de training

De kosten voor deelname aan deze training zijn € 295,= excl. 21% BTW per persoon en wordt via facturatie aan de gemeente door de trainer verzorgd.

Locatie

Deze training wordt gegeven op een externe locatie in Noordwijkerhout (Herenweg 416). Voor koffie/thee/lunch wordt gezorgd.

Annuleringsvoorwaarden voor de cursisten

Indien er wordt geannuleerd binnen twee weken voor de trainingsdatum, zijn wij genoodzaakt om het gehele bedrag in rekening te brengen.

Benodigd materiaal in de zaal

Makkelijk zittende kleding, dikke sokken.

Trainers

Marenthe de Bruijne (www.creasense.nl) en Hanneke van Klaveren (www.lijftaal.com)

Datum en locatie

Datum/locatie

Externe locatie Noordwijkerhout
Op donderdag 5 november 2020
van 09:30 tot 16:30 uur
2211 VJ Noordwijkerhout
Herenweg 416