MijWW gratis ONLINE - Slimmer Werken? Let’s get Smart!

Startmoment

Vanaf 9-11-2020

Locatie

Online

Deelnemers

8 inschrijvingen (0 plaatsen vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 28-09-2020
Over deze opleiding

Inhoud

In de workshop leer je welke invloed digitale technologie, jouw smartphone, tablet, laptop, heeft op jouw gedrag, focus, efficiëntie en (werk)geluk.

Altijd maar ‘aan zijn’ en onbewust gebruik maken van digitale devices, heeft een behoorlijke impact op ons. Het betekent dat we constant blootgesteld worden aan ongecontroleerde interrupties die onze echte doelen, thuis en op het werk, in de weg staan.

Tijdens onze workshops gaan we samen actief aan de slag met het Slimme Werken. We geven je diverse praktische tools mee die jij thuis en op het werk direct toe kunt passen en die instant resultaat opleveren! Het Slimme Werken zorgt ervoor dat we met minder energie meer werk verzetten én jij meer uit jezelf en uit het leven haalt!

De training is bedoeld voor

mensen die meer uit zichzelf willen halen of een bewuste leefstijl nastreven. Maar ook voor mensen die werkdruk of stress ervaren.

Duur van de workshop

De workshop wordt online aangeboden via Zoom en duurt 1 a 2 uur.

Maximum aantal deelnemers

8

Trainer

Carlijn Hermes van SmartLife Academy

Kosten

Deelname aan deze workshop is gratis. Meld je je aan en kan je onverhoopt niet? Dan zien we graag uiterlijk vijf dagen voor aanvang je afmelding tegemoet via: info@werkeninhetwesten.nl of laat een collega deelnemen in jouw plaats.

Datum en locatie

Datum/locatie

Online
Op maandag 9 november 2020
van 10:00 tot 12:00 uur