MijWW gratis ONLINE - De beste versie van jezelf

Startmoment

Vanaf 12-11-2020

Locatie

Online

Deelnemers

7 inschrijvingen (0 plaatsen vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 28-09-2020
Over deze opleiding

Inhoud

Het beste uit jezelf halen en precies dat laten zien aan anderen!

Ben jij je bewust van wat je onbewust uitstraalt?

Op een interactieve manier gaan we werken aan je uiterlijke presentatie. Om een goede vertaalslag te kunnen maken van identiteit naar de juiste uitstraling is het belangrijk om eerst te kijken naar je persoonlijkheid. Vragen zoals: Wie ben ik? Wat wil ik uitstralen? Hoe kom ik over? Welke kwaliteiten wil ik laten zien in mijn kleding? Hoe wil ik mij profileren?

Het creëren van een balans tussen identiteit, mindset, houding en daarbij de juiste kleding zorgt voor meer zelfvertrouwen en een krachtige uitstraling. Wat is het effect van kleur? Hoe kun je kleuren inzetten om een bepaalde uitstraling te creëren? Het gaat niet om goede of foute kleuren, het gaat om inzicht te krijgen in hoe je optimaal gebruik kunt maken van de symbolieken en definities van kleur. Na het bespreken van de kleuren en het laten zien van het effect hiervan gaan we kijken naar welke stijl het beste aansluit bij de persoon, functie, smaak en postuur.

De volgende onderwerpen komen aanbod tijdens de workshop:

  • Identiteit: Wie ben ik? Hoe kom ik over? Wat wil ik uitstralen? Hoe kan ik mij zakelijk nog beter presenteren? Welke kwaliteiten kan ik het beste benadrukken?
  • Welke kleuren onderstrepen de boodschap die jij graag wilt uitstralen? Hoe kun je de kleuren zakelijk het beste combineren? Het laten ervaren wat kleuren voor effect kunnen hebben door het 78 color system.
  • Stijl & Presenteren: Welke stijl past het beste bij de persoonlijkheid en functie? Welke stijl laten je zien in je presentatie? Hoe zorg je voor een goede balans in je presentatie tussen boodschap, kleding, houding en stemgebruik?

De training is bedoeld voor

iedereen die een goede (eerste) indruk wil maken op een eigen en persoonlijke manier!

Duur van de workshop

De workshop duurt ca. 1,5 uur en wordt online aangeboden via Teams. Je ontvang t.z.t. een link hiervoor.

Minimum - maximum aantal deelnemers

4 - 7 deelnemers

Trainer

Nynke Politiek, Style- en Imagocoach, van Style Update

Kosten

Deelname aan deze workshop is gratis. Meld je je aan en kan je onverhoopt niet? Dan zien we graag uiterlijk vijf dagen voor aanvang je afmelding tegemoet via: info@werkeninhetwesten.nl of laat een collega deelnemen in jouw plaats.

 

Datum en locatie

Datum/locatie

Online
Op donderdag 12 november 2020
van 10:00 tot 11:30 uur