MijWW gratis ONLINE - Creatief schrijven op de werkvloer

Startmoment

Vanaf 9-11-2020

Locatie

Online

Deelnemers

8 inschrijvingen (0 plaatsen vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 28-09-2020
Over deze opleiding

Inhoud

Sta je er wel eens bij stil hoeveel je schrijft op een dag? Dat kost best wel wat energie, dat herken je vast. En wist je dit al? Hoe creatiever je schrijft, hoe beter je teksten gelezen worden. Hoogste tijd voor een workshop creatief schrijven op de werkvloer.

Ervaar het plezier van een mooie tekst

In deze workshop krijg je een ware inkt-injectie, een boost voor je creatieve schrijfspier. En dat allemaal om jouw schrijfwerk te verlichten en nog leuker te maken. Die lastige brief schud jij straks zo uit je mouw. Opeens weet jij hoe je die e-mail nog aantrekkelijker formuleert en wat ervoor zorgt dat je een reactie krijgt op je vraag. Je gaat ervaren hoe fijn schrijven kan zijn.

Kortom: meer schrijfplezier voor jou en meer impact op je lezer.

Wat leer je allemaal?

In deze workshop leer je:

-       hoe je tot meer creativiteit komt;

-       hoe je meer plezier krijgt bij het schrijven;

-       hoe je teksten meer effect sorteren;

-       hoe je met meer positiviteit naar je werk kijkt.

Je krijgt praktische tips, fijne oefeningen en actieve begeleiding. En daarna? Daarna haal je meer plezier uit het schrijven zowel op je werk als privé.

Duur van de workshop

De workshop duurt 2 uur en wordt online aangeboden via Teams.

Minimum - maximum aantal deelnemers

Maximum aantal deelnemers is 8.

Trainer

Jantien van Driel is oprichter van Copyschool. Ze is al jaren schrijfcoach en vindt het het allerleukst om anderen het plezier van schrijven bij te brengen. Of het nu gaat om zakelijk, creatief of flowschrijven, in de trainingen van Jantien komen die allemaal bij elkaar.

Kosten

Deelname aan deze workshop is gratis. Meld je je aan en kan je onverhoopt niet? Dan zien we graag uiterlijk vijf dagen voor aanvang je afmelding tegemoet via: info@werkeninhetwesten.nl of laat een collega deelnemen in jouw plaats.

Datum en locatie

Datum/locatie

Online
Op maandag 9 november 2020
van 10:00 tot 12:00 uur