MijWW gratis - Werkgeluk & Mindset

Startmoment

Vanaf 9-11-2020

Locatie

De Ronde Venen

Deelnemers

2 inschrijvingen (10 plaatsen vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 28-09-2020
Over deze opleiding

Inhoud

Wat is werkgeluk en hoe kan je zelf jouw werkgeluk vergroten? Tijdens de workshop ontvang je concrete tips en oefeningen die je direct in de praktijk kan brengen. Daarnaast gaan we aan de slag met je mindset.

Mindset is de manier van denken, voelen en handelen. Ons brein is neuroplastisch; dit betekent dat het brein kan veranderen. Het brein verandert in de richting waarin we onszelf beoefenen. Zo train je met dankbaarheid bijvoorbeeld de hersenen om aandacht te hebben voor de dingen die goed gaan tijdens je (werk)dag. We gaan aan de slag met de cirkel van 8. Een heel praktisch en krachtig model waarmee je zelf eigenaarschap kan pakken in iedere situatie. Je wordt je bewust van je eigen denken en neemt verantwoordelijkheid voor je eigen handelen. Je leert niet alleen jezelf, maar ook anderen op een positieve manier te beïnvloeden. Dit komt ook ten goede aan de samenwerking en effectiviteit.

Duur van de workshop

3 uur en wordt fysiek gegeven. Indien dit niet mogelijk is in november, dan kan de workshop online aangeboden worden.

Maximum aantal deelnemers

12

Trainer

Marieke Verhoeven van PlanHR

Kosten

Deelname aan deze workshop is gratis. Meld je je aan en kan je onverhoopt niet? Dan zien we graag uiterlijk vijf dagen voor aanvang je afmelding tegemoet via: info@werkeninhetwesten.nl of laat een collega deelnemen in jouw plaats.

Datum en locatie

Datum/locatie

De Ronde Venen
Op maandag 9 november 2020
van 09:30 tot 12:30 uur
3641 AL Mijdrecht
Croonstadtlaan 111
kamer Vergaderkamer 2