Meer magie in jouw communicatie!

Startmoment

Vanaf 16-9-2021

Locatie

Online

Deelnemers

0 inschrijvingen (12 plaatsen vrij)
Kosten: € 139,00
Inschrijven tot 26-08-2021
Over deze opleiding

Je wilt graag duidelijk en transparant je boodschap overbrengen. Maar je worstelt met overtuigend presenteren en/of het schrijven van heldere brieven/beleidsnota’s? Deze training helpt jou hét verschil te maken, zodat jouw verhaal klopt, inspireert en anderen ook daadwerkelijk tot actie aanzet.   

 

De workshop is bedoeld voor:

Voor iedereen die met een vleugje magie in zijn/haar communicatie aan de slag wil. In ieders werk zijn er communicatiemomenten die er toe doen. Ook in jouw organisatie zijn die er.

Je herkent dit: ‘Als deze presentatie goed gaat, dan krijg ik steun van de directie ‘. Als ik deze beleidsnota helder schrijf, dan kan dit ons meer betrokkenheid opleveren en kunnen we een positieve stempel drukken op de omgeving voor de komende jaren.

 

Duur van de workshop:

De workshops wordt gegeven op 15 april van 09.30 tot 12.00 uur (met uitloop tot 12.30 uur). De workshop wordt online via Teams gegeven. Bij de definitieve uitnodiging wordt een link gestuurd. 

 

Kosten:

De workshop kost 139 euro ex BTW

 

Annuleringsvoorwaarden:

Tot twee weken voor de aanvang van de workshop kun je kosteloos annuleren. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.  

 

Aantal deelnemers:

Minimaal 4 - maximaal 12 deelnemers

 

Trainer:

Nicole van der Ploeg is 'aanhetwoord presentatiecoach' en werkt daarnaast al jaren als communicatieadviseur, woordvoerder en Insights practitioner voor de gemeente Katwijk. Ze geeft al een aantal jaar de workshop ‘meer magie in je communicatie’ via WerkeninhetWesten. Nicole is dus zelf veel ‘aanhetwoord’, maar geeft in deze workshop vooral jou graag het woord. 

Datum en locatie

Datum/locatie

Online
Op donderdag 16 september 2021
van 09:30 tot 12:00 uur