Magie in jouw communicatie! (Gratis!)

Startmoment

Vanaf 23-9-2019

Locatie

Gemeentehuis van Alphen aan den Rijn

Deelnemers

10 inschrijvingen (2 plaatsen vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 15-09-2019
Over deze opleiding

Je wilt graag duidelijk en transparant je boodschap over brengen. Maar je worstelt met het houden van een goed verhaal, het schrijven van toegankelijke e-mails, brieven of het maken van een goede opzet van je presentatie. In deze training leer je hoe je het verschil kunt maken door jezelf te laten zien, écht iets te vertellen, te schrijven en anderen daarin mee te nemen!   

Be a voice, not an echo!

 

In ieders werk zijn er communicatiemomenten die er echt toe doen. Ook in jouw organisatie zijn die er. Je herkent dit: ‘Als deze presentatie goed gaat, dan krijg ik steun van de directie‘. Of: ‘Als ik deze beleidsnota helder schrijf, dan kan dit ons meer betrokkenheid opleveren voor een schone omgeving.’ Wij geven je in de training praktische tools en een vleugje magie voor het schrijven van je brieven, e-mails en het houden van jouw verhaal.

 

Je stuurt in…

Meld je aan en maak het verschil! De trainers ontvangen graag een door jou geschreven stuk waar je mee worstelt. Dat kan een e-mail zijn, een brief, een opzet voor een speech of presentatie.. noem maar op. Tijdens de training gaan we daar samen mee aan de slag en ontvang je direct praktische tips ter verbetering. Mail je content naar: dboot@alphenaandenrijn.nl

 

Programma

De training duurt van 9.30 tot 12.00 uur.

 

Groepsgrootte 
Minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers per groep.

 

Trainers
De trainers zijn eigen medewerkers binnen Werken in het Westen, die opgeleid zijn tot trainer: Dorien Boot en Nicole van der Ploeg

 

Kosten
Deelname aan deze training is gratis. Meld je je aan en kan je onverhoopt niet? Dan zien we graag uiterlijk een week voor aanvang je afmelding tegemoet via: info@werkeninhetwesten.nl, dan kunnen we een andere collega laten deelnemen.

 

Graag tot ziens bij deze of een andere training van Werken in het Westen.
Is de training volgeboekt? Schrijf je dan alsnog in, dan kom je in de wachtrij en kan je misschien deelnemen als een ander zich afmeldt!

Datum en locatie

Datum/locatie

Gemeentehuis van Alphen aan den Rijn
Op maandag 23 september 2019
van 09:30 tot 12:00 uur
2405 SH Alphen aan den Rijn
Stadhuisplein 1
kamer Werkcafe I