MIJWW gratis workshop Vier je succes

Startmoment

Vanaf 14-11-2019

Locatie

Gemeentehuis Alphen aan den Rijn

Deelnemers

0 inschrijvingen (15 plaatsen vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 14-10-2019
Over deze opleiding

Inhoud training

Zien dat je vooruitgang boekt, resultaten na een flinke prestatie en een betere versie van jezelf zijn: het is belangrijk om momenten te ‘ankeren’. Vier je succes door jezelf te belonen. Niet met liters bier of een halve taart, maar wel met een lekker maaltje of een leuk cadeau.

Wil je een doel écht behalen? Dan is het belangrijk om je voornemen kenbaar te maken aan anderen. Daarmee maak je de afspraak met jezelf als het ware officieel. Het is ook belangrijk om mensen om steun te vragen. En als het dan eenmaal is gelukt, geniet er dan ook van!

Het werkt veel beter om één gewoonte per keer aan te pakken, zodat je jouw concentratie en aandacht volledig kunt richten op het eigen maken van je nieuwe gezonde gewoonte. Dit werkt beter dan in één keer je hele leven omgooien. Na een aantal weken wordt je nieuwe gewoonte een automatisme en ben je klaar om met een volgend doel aan de slag te gaan. Je krijgt aan het einde van de workshop een plan van aanpak én een weekopdracht mee.

Duur van de training

De workshop duurt 1 uur

Kosten van de training

Gratis

Annuleringsvoorwaarden voor de cursisten

We brengen geen kosten in rekening voor je deelname aan deze training. Als je je hebt aangemeld, rekenen we op je komst. Heb je je aangemeld maar kun je toch niet komen? Vraag een collega om in jouw plaats te gaan en geef haar of zijn naam aan ons door. Of meld je bij ons af tot uiterlijk 5 werkdagen voor de bijeenkomst. Doe je dit niet dan brengen wij € 75,- in rekening.

Minimum – maximum aantal deelnemers

Max. 15 deelnemers

Trainer(s)

Mandy Mulder van Fitter Nederland

 

 

 

 

 

Datum en locatie

Datum/locatie

Gemeentehuis Alphen aan den Rijn
Op donderdag 14 november 2019
van 09:00 tot 10:00 uur
2405 SH Alphen aan den Rijn
Stadhuisplein 1
kamer Werkcafé V