MIJWW gratis workshop Vier je succes

Startmoment

Vanaf 14-11-2019

Locatie

Gemeentehuis Alphen aan den Rijn

Deelnemers

0 inschrijvingen (15 plaatsen vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 14-10-2019
Over deze opleiding

Weg uit de druk dat altijd alles beter moet, tevreden zijn met wie je bent en wat je doet en stil staan bij de dingen die goed gaan. Makkelijker gezegd dan gedaan…….zal je denken.

Inhoud training

Met de juiste tools, de juiste focus en de juiste aanpak kunnen we alles bereiken wat we willen, en dat begint bij een positieve mindset.

De focus leggen op dingen die je wel mag, in plaats van jezelf van alles ontzeggen, werkt vele malen beter om blijvend wat te veranderen in je leefstijl.

Deze workshops zal je helpen stil te staan bij alles wat momenteel goed gaat en dit te gebruiken om nieuwe doelen te behalen. Je krijgt praktische tips mee die meteen zijn toe te passen.

Duur van de training

De workshop duurt 1 uur

Kosten van de training

Gratis

Annuleringsvoorwaarden voor de cursisten

We brengen geen kosten in rekening voor je deelname aan deze training. Als je je hebt aangemeld, rekenen we op je komst. Heb je je aangemeld maar kun je toch niet komen? Vraag een collega om in jouw plaats te gaan en geef haar of zijn naam aan ons door. Of meld je bij ons af tot uiterlijk 5 werkdagen voor de bijeenkomst. Doe je dit niet dan brengen wij € 75,- in rekening.

Minimum – maximum aantal deelnemers

Max. 15 deelnemers

Trainer(s)

Mandy Mulder van Fitter Nederland

 

 

 

 

 

Datum en locatie

Datum/locatie

Gemeentehuis Alphen aan den Rijn
Op donderdag 14 november 2019
van 09:00 tot 10:00 uur
2405 SH Alphen aan den Rijn
Stadhuisplein 1
kamer Werkcafé V