MIJWW gratis workshop Natuurlijk Leiderschap

Startmoment

Vanaf 12-11-2019

Locatie

Gemeente Alphen aan den Rijn

Deelnemers

7 inschrijvingen (13 plaatsen vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 05-11-2019
Over deze opleiding

Inhoud training

Samenwerken en bij elkaar blijven biedt voor wolven en paarden, de grootste overlevingskans. Neem leiding als het moet, maar durf los te laten als het kan. Leer leiding ook uit handen geven, want wat gebeurt er als jij er constant alleen voor staat?

Binnen een kudde paarden heeft ieder paard zijn kwaliteiten. Wanneer je weet wat je aan elkaar hebt, kun je op de juiste manier handelen als je in actie moet komen. Zodra de ‘organisatie’ een rommeltje is, ontstaat onrust en komt de kudde in gevaar.

Er gaat een heel proces aan vooraf. Leer elkaar eerst kennen, waardeer elkaar in de juiste rol, biedt veiligheid waardoor vertrouwen kan ontstaan.

Wat zijn jouw kwaliteiten en zet jij die op de juiste manier in binnen het team? Vorm jij, samen met je collega’s, een kudde die vanuit rust, veiligheid en vertrouwen werkt?
Is er soms nog chaos binnen jullie kudde en wil je nieuwe inzichten hoe het ook anders kan? Kom dan naar deze inspirerende interactieve workshop.

Duur van de training

De workshop duur 2,5 uur

Kosten van de training

Gratis

Annuleringsvoorwaarden voor de cursisten

We brengen geen kosten in rekening voor je deelname aan deze training. Als je je hebt aangemeld, rekenen we op je komst. Heb je je aangemeld maar kun je toch niet komen? Vraag een collega om in jouw plaats te gaan en geef haar of zijn naam aan ons door. Of meld je bij ons af tot uiterlijk 5 werkdagen voor de bijeenkomst. Doe je dit niet dan brengen wij € 75,- in rekening.

Minimum – maximum aantal deelnemers

20

Trainer(s)

Evelien Olyslagers van Bureau Tw!st

 

Datum en locatie

Datum/locatie

Gemeente Alphen aan den Rijn
Op dinsdag 12 november 2019
van 14:00 tot 16:30 uur
2405 SH Alphen aan den Rijn
Stadhuisplein 1
kamer Raadzaal