Leidinggeven op uitvoerend niveau BVO

Startmoment

Vanaf 9-10-2019 (3 dagen)

Locatie

ntb

Deelnemers

0 inschrijvingen (10 plaatsen vrij)
Kosten: € 1673,00
Inschrijven tot 25-09-2019
Over deze opleiding

Deze training is van Boertien Vergouwen Overduin.

Een praktische training van twee dagen voor succesvol leidinggeven.

Leidinggeven aan mensen met uitvoerende taken is een hele uitdaging. Je moet snel kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden en taken. Wil jij effectief leidinggeven en je mensen motiveren naar betere resultaten? In deze training leer je alle aspecten van leidinggeven, bijvoorbeeld hoe je duidelijk instructies geeft en hoe je als team topprestaties levert. Je oefent veel met situaties die je op je werk tegenkomt. De trainers hebben hierbij aandacht voor jouw persoonlijke vragen en ontwikkeling. Zij leren jou wat je nodig hebt en hoe je dat toepast. Zo ben je direct succesvol in je leidinggevende functie.

Jouw resultaat

  • Je ontwikkelt leidinggevende en communicatieve vaardigheden
  • Je weet operationele en leidinggevende taken uitstekend te combineren
  • Je hebt handvatten voor praktische situaties, zoals medewerkers corrigeren en het voeren van werkoverleg
  • Je motiveert je medewerkers door middel van complimenten en positieve feedback

Voor wie

Je geeft leiding of gaat leidinggeven aan mensen met uitvoerende taken, wat van jou een gestructureerde aanpak verlangt. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, werkplanning en teamresultaten. De training is ontwikkeld voor de leidinggevende met een MBO-achtergrond.

Aanpak

Deze training heeft een heel praktische aanpak. Door theorie en praktijk af te wisselen leer je je nieuwe kennis en vaardigheden direct toe te passen. Je oefent met situaties waar jij als leidinggevende op uitvoerend niveau mee te maken hebt, zoals het combineren van je eigen werkzaamheden en je taken als leidinggevende, je eigen stijl van leidinggeven en het motiveren van je medewerkers. Je kunt eigen situaties aangeven die je op je werk meemaakt en daarmee oefenen. De trainer houdt jouw ontwikkeling in het oog met als basis je persoonlijke leerdoelen die je voorafgaand aan de training hebt aangegeven. Met deze persoonlijke en praktijkgerichte aanpak geef jij na afloop goed leiding op uitvoerend niveau.

Kosten

De totale kosten van de training bedraagt € 1.783,50 exclusief BTW. Bij inschrijving via Werken in het Westen ontvang je een korting van € 110,50 ( 7% van de trainingskosten).

Annulering

Bij annulering geldt het volgende:

>4 weken kosteloos

< 4 > 3 Weken 25% van de trainingskosten

< 3 > 2 weken 50% van de trainingskosten

< 2 weken 100%.

Mocht de training niet doorgaan ivm te weinig deelname, dan kun je ervoor kiezen je in te schrijven op een andere locatie en/of datum. Dit hoeft niet. In het laatste geval ben je geen kosten verschuldigd.

Locatie

Regio Utrecht

Datum

9, 23 oktober en 6 november

Datum en locatie
Let op: deze opleiding/cursus bestaat uit 3 delen op de volgende locatie(s):

Deel A

ntb
Op woensdag 9 oktober 2019
van 09:30 tot 16:30 uur
Regio Utrecht

Deel B

ntb
Op woensdag 23 oktober 2019
van 09:30 tot 16:30 uur
Regio Utrecht

Deel C

ntb
Op woensdag 6 november 2019
van 09:30 tot 16:30 uur
Regio Utrecht