Kijk in de Keuken bij Marloes, Beleidsadviseur Regionale Economie, gemeente De Ronde Venen

Startmoment

Vanaf 11-11-2019

Locatie

Gemeentehuis De Ronde Venen

Deelnemers

0 inschrijvingen (5 plaatsen vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 05-11-2019
Over deze opleiding

Marloes Krol, Beleidsadviseur Regionale Economie, gemeente De Ronde Venen

 

Marloes Krol is beleidsadviseur regionale economie en geeft je graag een kijkje in de keuken van opgavegericht werken bij Gemeente De Ronde Venen. En wel aan de economische opgave van bedrijventerreinen.

 

Vanuit het gemeentehuis in Mijdrecht wordt hard gewerkt om te zorgen voor een prettige leef- en woonomgeving voor ruim 43.000 inwoners. Natuurlijk ook voor bedrijven en instellingen in de omgeving. De gemeente werkt steeds meer opgavegericht. Dat wil zeggen dat de opgaven integraal en breed worden aangevlogen. Dit jaar zijn de behoeften van de ondernemers opgehaald en heeft het college van B&W besloten om voor 2020 een bedrijventerreinstrategie op te stellen waarin per bedrijventerrein de acties worden bepaald. Dit kunnen acties zijn gericht op de economie, maar ook veiligheid, duurzaamheid en beheer openbare ruimte.

 

In een workshopvorm laat Marloes je kennis maken met de bedrijventerreinen en wordt samen aan de slag gegaan . ̒Hoe kunnen we de bedrijventerreinstrategie opgavegericht aanpakken en welke ingrediënten kunnen absoluut niet ontbreken? ̒ Zo leer je het werkveld en de gemeente kennen. 

 

Marloes stelt haar keuken open op:

Maandag 11 november van 14:00 – 16:00 met uitloopmogelijkheid naar 16:30

Alternatief: vrijdag 15 november van 9:30 – 11:30 met uitloopmogelijkheid naar 12:00

(De voorkeur gaat uit naar de maandagmiddag. Mocht je echter alleen op vrijdagochtend kunnen, geef het dan aan. Afhankelijk van de aanmeldingen wordt het moment dan verplaatst naar de vrijdagochtend)
 

Datum en locatie

Datum/locatie

Gemeentehuis De Ronde Venen
Op maandag 11 november 2019
van 14:00 tot 16:00 uur
3641 AL Mijdrecht
Croonstadtlaan 111
kamer n.n.b.