Kennisdeelweek - workshop Plezier in je werk (gratis)

Startmoment

Vanaf 24-3-2020

Locatie

Gemeentehuis Diemen

Deelnemers

14 inschrijvingen (1 plaats vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 09-03-2020
Over deze opleiding

Fluitend naar je werk. Wat is nou de sleutel voor lekker werken? Hoe ga jij om met jouw energie huishouding? En beren op de weg? Weten welke factoren bepalend zijn voor jouw werkgeluk én hoe je ze zelf beïnvloedt helpt je plezier in je werk vast te houden. En daarmee motiveer je op jouw beurt ook weer anderen binnen het team. Hier goed mee om leren gaan werpt dus niet alleen z’n vruchten af voor jou, maar het creëert ook een betere sfeer binnen het team én de organisatie.

Inhoud

Tijdens deze training leer je de verschillende factoren van werkplezier kennen en beïnvloeden en loop je samen met de trainer ook een aantal belangrijke begrippen door, zoals: geluk, plezier, energie. Wat betekenen deze voor jóu? Je maakt kennis met 7 geluksroutes die houvast bieden in het creëren van meer werkgeluk in je loopbaan. Zo is het belangrijk aandacht te hebben voor jezelf, in relaties te investeren (complimenten te geven) en naar je doelen te leven. Maar hoe doe je dit dan precies? Een van de antwoorden op deze vraag is: energie management. Houd op 3 fronten zo nu en dan een grote schoonmaak: fysiek, mentaal én spiritueel! Tijdens de training ga je hiermee oefenen en krijg je de nodige tips en tricks waarmee je na de training aan de slag kunt. De trainer zal ook verwijzen naar www.matchcareer.nl, waar je inspiratie, testen en oefeningen vindt voor het versterken van je kennis en vaardigheden op dit vlak.

Duur van de workshop

De workshop duurt 3 uur.

Minimum - maximum aantal deelnemers

5 - 15 deelnemers

Trainer

Martinique Visser van Matchcare

Kosten

Deelname aan deze workshop is gratis. Meld je je aan en kan je onverhoopt niet? Dan zien we graag uiterlijk vijf dagen voor aanvang je afmelding tegemoet via: info@werkeninhetwesten.nl of laat een collega deelnemen in jouw plaats.

 

Datum en locatie

Datum/locatie

Gemeentehuis Diemen
Op dinsdag 24 maart 2020
van 09:30 tot 12:30 uur
1111 ZB Diemen
D.J. den Hartoglaan 1
kamer Trouwzaal