Introductie Omgevingswet

Startmoment

Vanaf 28-9-2021 (2 dagen)

Locatie

Online

Deelnemers

0 inschrijvingen (12 plaatsen vrij)
Kosten: € 175,00
Inschrijven tot 07-09-2021
Over deze opleiding

Inhoud training:

De training bestaat uit een kennismaking met de Omgevingswet. Je leert over de achtergrond en maatschappelijke context van de Omgevingswet. Na de training ken je de positie en rol van de kerninstrumenten van de Omgevingswet. We gaan voor de gemeente wat dieper in op de omgevingsvisie, het omgevingsprogramma, het omgevingsplan en de omgevingsvergunning. Verder leer je welke rol participatie moet gaan spelen en wie daarvoor verantwoordelijk is. Tot slot krijg je inzicht in het digitaal stelsel bij de Omgevingswet.

 

De training is bedoeld voor:

Met deze training doe je basiskennis op over de Omgevingswet. Dit is vooral relevant voor medewerkers met klantcontacten, in de communicatie, het systeembeheer, voor toezichthouders of  medewerkers die direct een rol spelen in het beheer en de ontwikkeling van de fysieke leefomgeving,

 

Informatie over de training:

De training bestaat uit twee dagdelen en vindt plaats op dinsdag 28 september en woensdag 29 september van 09.00 tot 12.30 uur. De training wordt online gegeven via Teams. Zodra je de definitieve uitnodiging ontvangt, circa 2 weken voor aanvang van de training, krijg je van de trainer een link toegestuurd. 

 

Kosten van de training

De training kost 175 euro ex BTW

 

Annuleringsvoorwaarden voor de cursisten

De training kan tot twee weken voor aanvang van de training geannuleerd worden. Daarna brengen we het hele bedrag in rekening, tenzij je zelf een vervanger regelt. .

 

Minimum – maximum aantal deelnemers:

 3 – 12 deelnemers

 

Trainer:

Dick Spel – Opus Ludens. Dick is een ex-wethouder en een ervaren trainer. 

Datum en locatie
Let op: deze opleiding/cursus bestaat uit 2 delen op de volgende locatie(s):

Deel A

Online
Op dinsdag 28 september 2021
van 09:00 tot 12:30 uur


Deel B

Online
Op woensdag 29 september 2021
van 09:00 tot 12:30 uur