Gratis webinar Ik laat me niet gek maken!

Startmoment

Vanaf 25-3-2021

Locatie

Online

Deelnemers

50 inschrijvingen (0 plaatsen vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 04-03-2021
Over deze opleiding

Merk je dat thuiswerken toch echt iets anders van je vraagt dan het werken op kantoor? Voel je, je regelmatig moe als je de hele dag via het scherm hebt gecommuniceerd? Ben je benieuwd hoe je op een vitale manier veel meer kunt bereiken in minder tijd? Dan is dit buitengewone webinar echt op jouw lijf geschreven. Vergroot op een boeiende en interactieve wijze de kennis van je brein. Naast inzicht in de werking van je brein, krijg je ook concrete handvatten aangereikt waarmee je meer uit je eigen brein kunt halen. De inhoud van dit webinar is gebaseerd op het nieuwste boek van Rick van Asperen: ‘Ik laat me niet gek maken’. Benieuwd? Schrijf je dan nu in en ontdek hoe je, je brein kunt helpen er dagelijks een fijne en productieve (werk)dag van te maken!

 

Het webinar is bedoeld voor

Iedereen die nieuwsgierig is naar dit webinar. Het maakt daarbij niet uit welke functie of rol je bekleedt binnen de organisatie.

 

Wat heb je nodig?

Om mee te doen aan de online sessie heb je het volgende nodig:  
• Een laptop/computer met camera, microfoon en internetverbinding      
• Een fijne (bureau)stoel           
• Goede koffie of een lekkere pot thee

 

Duur van het webinar:

Max. 1 uur. Het webinar wordt via Zoom gegeven op donderdag 25 maart van 10:00 uur tot 110:00 uur. Uiterlijk 1 week voor de workshop ontvang je een link voor deelname van de trainer. 

 

Maximum aantal deelnemers

50 deelnemers.

 

Trainer

Rick van Asperen is een veelgevraagd spreker over onderwerpen als cultuurverandering, persoonlijk leiderschap, samenwerking, vitaliteit en ondernemerschap. Ook geeft hij workshops en trainingen en treedt hij op als gespreksleider/dagvoorzitter. Hij is de schrijver van meerdere boeken, waaronder ‘Ik laat me niet gek maken’.

 

Kosten

Deelname aan deze workshop is gratis. Meld je, je aan en kan je onverhoopt niet? Dan zien we graag uiterlijk vijf dagen voor aanvang je afmelding tegemoet via: info@werkeninhetwesten.nl of laat een collega deelnemen in jouw plaats.

Datum en locatie

Datum/locatie

Online
Op donderdag 25 maart 2021
van 10:00 tot 11:00 uur