Gratis online webinar Richard van Hooijdonk

Startmoment

Vanaf 2-12-2020

Locatie

online

Deelnemers

93 inschrijvingen (57 plaatsen vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 15-11-2020
Over deze opleiding

Inhoud

“Een fantastische wake-up call over hoe robots, drones, internet-of-things, big data, 3-D printing, bio- en neurotech ons leven en werken gaan veranderen”.

 

Hoe ziet onze toekomst eruit en wat gaat er allemaal veranderen? Trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen. Nieuwe technologie zal impact hebben op alles wat we doen.

 

Trendz! Op naar 2030

De wereld van morgen komt dichterbij. Met robots die herhalende en voorspelbare taken uitvoeren en sensoren en camera’s die de digitale voelsprieten vormen van onze wereld. Zelflerende algoritmen grijpen op tijd in en bieden met verbluffende snelheid de beste oplossingen. Autonome vervoerssystemen zijn straks tegen minimale kosten beschikbaar. Met 3D-printers kunnen we alles wat we nodig hebben on-the-spot uitprinten en met virtual reality kunnen we alles wat we maar willen ervaren. Maar zijn we veilig? Zijn cybercriminelen ons niet te slim af? De versnelling van de verslimming is begonnen.

Ben jij er klaar voor?

 

Over Richard van Hooijdonk

Richard’s spraakmakende inspiratiesessies zijn door ruim 300.000 mensen bezocht, hij werkt samen met RTL en BNR en is hij gastdocent aan verschillende universiteiten. Richard is wekelijks te beluisteren tijdens zijn programma ‘Mindshift’. In 2013 werd zijn masterclass door RTL en Nyenrode verkozen tot RTL masterclass. Met zijn internationale research team onderzoekt hij vele trendsen de effecten van nieuwe technologie op vele sectoren. Daarnaast is hij schrijver van vele artikelen, publicaties en vele e-books.

 

Datum
Woensdag 2 december 2020

 

Tijd
15.00 – 16.00 uur
 

Kosten

Deelname aan deze workshop is gratis. Meld je je aan en kan je onverhoopt niet? Dan zien we graag uiterlijk vijf dagen voor aanvang je afmelding tegemoet via: info@werkeninhetwesten.nl of laat een collega deelnemen in jouw plaats.

 

Duur van het webinar:

Max. 1 uur. Uiterlijk 1 week voor de workshop ontvang je een link voor deelname. 

 

 

 

 

Datum en locatie

Datum/locatie

online
Op woensdag 2 december 2020
van 15:00 tot 16:00 uur