Gratis FLOW de optimale staat van bewustzijn SUMMERSCHOOL

icoon van een kalender

Startmoment

Vanaf 25-8-2022
icoon van een locatie

Locatie

Online
icoon van een deelnemer

Deelnemers

15 inschrijvingen (0 plaatsen vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 11-08-2022
Over deze opleiding

Inhoud van het webinar

Hoe kun jij deze optimale FLOW staat bereiken? Zodat je het beste voelt, het beste presteert en je stoutmoedigste doelen weet te behalen? Wat is er voor individuen, organisaties en zelfs instituten nodig om baanbrekende, innovatieve doorbraken te realiseren? Wat heb je nodig om het onmogelijke te doen? Of om het niveau van spel te verhogen?

 

FLOW is de optimale staat van bewustzijn, waarin je jezelf het beste voelt en het beste presteert. Meer specifiek verwijst de term FLOW naar die momenten van verrukte aandacht en totale absorptie, waarbij je zo opgaat in de taak die voor je ligt dat al het andere verdwijnt. Actie en bewustzijn gaan samen.

 

Het webinar is bedoeld voor

Iedereen die inzicht wil krijgen in hoe je in FLOW kunt komen en je optimale staat kunt bereiken. Want ook voor jou is dit mogelijk.

 

Informatie over het webinar

Het webinar duurt 1 tot 1,5 uur en vindt plaats op donderdag 25 augustus 2022 van 10.00 tot 11.30 uur. Voor het webinar ontvang je een link via Teams. Zorg dat je pen en papier bij de hand hebt. Je ontvangt voor het webinar nog aanvullende informatie.

 

Kosten

Dit webinar is gratis. Mocht je niet kunnen, wil je ons dat dan uiterlijk 5 dagen voor aanvang van het webinar laten weten. Dan kunnen we je plaats nog aan iemand anders geven.

 

Trainer

De trainer is Dennis Oomes. Hij is een gecertificeerde NLP coach. Daarnaast is zijn specialisme het Neurogram en FLOW. Hij heeft het ‘ZERO to Dangerous’ programma doorlopen van het FLOW research collectief.  

Datum en locatie

Datum/locatie

Online
Op donderdag 25 augustus 2022
van 10:00 tot 11:30 uur