Gratis - Zelfvertrouwen, daar kun je echt op bouwen (SUMMERSCHOOL)

icoon van een kalender

Startmoment

Vanaf 11-8-2022
icoon van een locatie

Locatie

Online
icoon van een deelnemer

Deelnemers

9 inschrijvingen (6 plaatsen vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 28-07-2022
Over deze opleiding

Inhoud van het webinar

We leven tegenwoordig in een wereld vol plaatjes en praatjes die gebaseerd zijn op allerlei zichtbare en onzichtbare normen. Heb je net het idee dat je het ‘goed’ doet dan is de norm alweer veranderd. Tijdens de workshop ‘Zelfvertrouwen, daar kun je echt op bouwen’ laat Rick van Asperen je kennis maken met de dynamieken die ons zelfvertrouwen kunnen ondermijnen. Daarnaast boren jullie samen een waardevolle bron aan van waaruit je zelfvertrouwen op kunt bouwen en versterken. Je leert hoe je jezelf kunt verrijken zonder je continue met anderen te vergelijken. Je gaat met een nieuw kompas naar huis op basis waarvan je je toekomstige keuzes kunt navigeren.

 

De workshop is bedoeld voor: 

Kun je soms met enige jaloezie kijken naar mensen in je omgeving die ogenschijnlijk moeiteloos alles durven te zeggen wat ze denken? Wil je graag wat meer lef hebben om te gaan staan voor hetgeen voor jou belangrijk is? Zijn persoonlijk leiderschap, verantwoordelijkheid en/of eigenaarschap organisatiewaarden waar je graag je bijdrage aan wilt leveren? Heb je op een of meerdere van deze vragen ‘JA’ geantwoord dan is deze workshop echt iets voor jou!

 

Duur van de training datum en tijd:

11 augustus 2022 om 10.00 uur tot 12.00, online.

 

Annuleren:

Tot twee weken van te voren kun je nog gratis annuleren.

 

Minimum – maximum aantal deelnemers: 

8 - 15 deelnemers

 

Trainer(s): 

Rick van Asperen / Egostrippen

 

Extra informatie:

Bij voorkeur via Zoom omdat hier de mogelijkheden beter zijn om in groepen uit elkaar te gaan. Wij kunnen de link hiervoor aanleveren.

Datum en locatie

Datum/locatie

Online
Op donderdag 11 augustus 2022
van 10:00 tot 12:00 uur