Gratis - Wie is hier nu de eikel? (Week van de ontwikkeling)

icoon van een kalender

Startmoment

Vanaf 9-12-2021
icoon van een locatie

Locatie

Online
icoon van een deelnemer

Deelnemers

37 inschrijvingen (63 plaatsen vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 18-11-2021
Over deze opleiding

Zoveel mensen, zoveel wensen en zoveel oordelen over de wensen van ‘die anderen'. Zeker ook als het gaat om de beste invulling van hybride werken. Als we vastzitten in ons eigen trippende ego, worden we blind voor een groot aantal mogelijkheden waar we ons voordeel mee kunnen doen. Om mensen te helpen deze mogelijkheden weer te leren zien, heeft Rick het boek 'Egostrippen - De kick van je eigen ik' geschreven. Verleg je energie van het botsen met de eikels om je heen naar het achterhalen van de belangrijke informatie die schuilgaat achter je eigen oordelen en die van anderen. Als je die informatie weet te benutten, ontstaat een zevensprong aan mogelijkheden daar waar je aanvankelijk dacht in een doodlopende straat te zijn beland. Ontdek daarom tijdens deze presentatie het mysterie dat elke eikel met zich meedraagt.


Deze webinar is bedoeld voor:

Het webinar is gericht op persoonlijk leiderschap, waarbij je waardevolle inzichten creëert en de vaardigheden ontwikkelt om deze te verwezenlijken tot meerwaarde. Meerwaarde voor jezelf, meerwaarde in je contacten met anderen én meerwaarde voor de organisatie. Het is voor iedereen, ongeacht functie of rol binnen de organisatie, die zichzelf wil (door)ontwikkelen en wil verrijken met nieuwe denkwijzen om creatieve oplossingen te realiseren. 

 

Duur van de training datum en tijd:

9 december 2021 van 15:30 - 16:30  uur (online)

 

Minimum – maximum aantal deelnemers:

10 - 100 deelnemers

 

Kosten en annulering

Deze training is gratis. Mocht je niet kunnen, wil je ons dat dan uiterlijk 4 dagen voor aanvang van de training laten weten. Dan kunnen we je plaats nog aan iemand anders geven.

 

Trainer(s):

Rick van Asperen

 

Dit boeiende webinar wordt verzorgd door Egostripper Rick van Asperen. Hij is een landelijk veelgevraagd energieke congresspreker, entert(r)ainer, dagvoorzitter en auteur van de boeken ‘Egostrippen’, ‘De groeten met moeten’ en ‘Ik laat me niet gek maken’.
Naast zijn presentaties on stage staat Rick bekend om zijn buitengewone en interactieve webinars. Door zijn eigen enthousiaste energie te mixen met verhelderende werkvormen en uitwisselmomenten vliegt de tijd om. Dat is leuk groeien vanaf je eigen (thuis)werkplek!

Datum en locatie

Datum/locatie

Online
Op donderdag 9 december 2021
van 15:30 tot 16:30 uur