Gratis - Versterk je Growth mindset (SAFARI 5- daagse)

icoon van een kalender

Startmoment

Vanaf 8-11-2021
icoon van een locatie

Locatie

online
icoon van een deelnemer

Deelnemers

2 inschrijvingen (10 plaatsen vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 21-10-2021
Over deze opleiding

Een inmiddels overbekende spreuk van Pippi Langkous, maar nog steeds een eye-opener voor veel mensen. In deze workshop die wij speciaal voor de Safari week ontwikkelen, nodigen wij de deelnemers uit om te denken in mogelijkheden. Op een luchtige manier laten we zien hoe overtuigingen, belemmeringen en vaste patronen ons onnodig in de weg zitten om nieuwe mogelijkheden te verkennen. In een workshop van 2 uur, vol met interactieve oefeningen en onder begeleiding van inspirerende trainers, geven we de deelnemers inzicht in wat voor belemmerende overtuigingen nodeloos dwars kunnen zitten en laten we ze ervaren hoeveel energie het geeft om die los te laten. Doel is om de deelnemers te inspireren om met hun (loopbaan)mogelijkheden aan de slag te gaan, en daarvoor de TalentSpiegel van het A&O fonds Gemeenten als hulpmiddel te gebruiken.

 

De training is bedoeld voor:

iedereen die met meer energie aan de slag wil en wil leren om meer in lijn met je persoonlijke waarden aan het werk te zijn.

 

Duur van de training datum en tijd:

maandag 8 november 2021 van 9:30 – 11:30 uur (online)

 

Minimum – maximum aantal deelnemers:

 4-12 deelnemers

 

Trainer(s):

Jesse van der Plas

 

Kosten en annulering

Deze training is gratis. Mocht je niet kunnen, wil je ons dat dan uiterlijk 4 dagen voor aanvang van de training laten weten. Dan kunnen we je plaats nog aan iemand anders geven.

Datum en locatie

Datum/locatie

online
Op maandag 8 november 2021
van 09:30 tot 11:30 uur