Gratis - Verandering en Veerkracht (SAFARI 5- daagse)

icoon van een kalender

Startmoment

Vanaf 11-11-2021
icoon van een locatie

Locatie

Gemeentehuis in Gouda
icoon van een deelnemer

Deelnemers

7 inschrijvingen (3 plaatsen vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 27-10-2021
Over deze opleiding

In deze workshop leer je zelfbewust en krachtig te reageren op veranderingen in je omgeving. Door jouw veerkracht in te zetten als instrument krijg je (weer) grip op jouw situatie en kun je jouw invloed te vergroten. Daardoor krijg meer plezier in je werk. Je moet er wel wat voor doen: veerkracht tonen vraagt om persoonlijk leiderschap.

 

De workshop biedt een (beperkt) theoriegedeelte. Daarnaast is er ruimte voor reflectie en voor het uitwisselen van ervaringen met veranderingen en de manier waarop jij en andere deelnemers daarmee zijn omgegaan. Tenslotte word je uitgenodigd om een realistisch en resultaatgericht plan voor jezelf op te stellen, waarmee je veranderstress kunt verminderen.

 

De training is bedoeld voor:

De training is bedoeld voor iedereen die wil groeien als mens en professional. Denk aan het zetten van de volgende stap in je loopbaan, maar ook aan het effectief reageren op veranderingen die om jou heen plaatsvinden, zoals de beperkingen die het coronavirus met zich meebrengen, verlies van dierbaren, ziekte e.d.

 

Duur van de training datum en tijd:

Donderdag 11 november 2021 van 9:00 - 13:00 uur op locatie.

 

Minimum – maximum aantal deelnemers:

Minimaal 6, maximaal 10 deelnemers

 

Trainer(s):

Marco Stein 

 

Kosten en annulering

Dit training is gratis. Mocht je niet kunnen, wil je ons dat dan uiterlijk 4 dagen voor aanvang van de training laten weten. Dan kunnen we je plaats nog aan iemand anders geven.

Datum en locatie

Datum/locatie

Gemeentehuis in Gouda
Op donderdag 11 november 2021
van 09:00 tot 13:00 uur

Burgemeester Jamesplein 1