Gratis - Omgaan met verandering (SUMMERSCHOOL)

Startmoment

Vanaf 26-8-2021

Locatie

Online

Deelnemers

9 inschrijvingen (1 plaats vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 05-08-2021
Over deze opleiding

Als jij aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken - dan is het belangrijk om in te zetten op jouw verandervermogen. Zoals Darwin al zei: "Het zijn niet de sterkste of slimste die overleven, maar diegene die zich het beste aanpassen aan een veranderende omgeving".

Gewenste en gewilde veranderingen kosten ons doorgaans niet veel moeite om te accepteren, maar dit geldt niet voor veranderingen die ongewild op ons pad komen. In deze training kijken we
naar de effecten van ongewilde veranderingen – zoals bijvoorbeeld veranderingen binnen de organisatie die een grote impact op jouw werkgebied hebben, mogelijk veroorzaakt door de huidige Corona-pandemie.

Door middel van verschillende veranderingsmethodieken en –strategieën brengen we de verschillende processen in kaart en bieden we praktische handvatten om onverwachte veranderingen in je loopbaan niet alleen beter te kunnen accepteren, maar om er op den duur je voordeel mee te doen! Een online training die essentieel is voor elke professional die bewust aan zijn of haar ontwikkeling wil werken - helemaal in deze bijzondere en onvoorspelbare tijd.

 

De training is bedoeld voor:

Deze online training is bedoeld voor elke professional die bewust aan zijn of haar ontwikkeling wil werken - helemaal in deze bijzondere en onvoorspelbare tijd.

 

Duur van de training en tijden:

De training is 26 augustus en duurt 3 uur van 9:30 - 12:30 uur (online, via Teams)

 

Kosten

Dit training is gratis. Mocht je niet kunnen, wil je ons dat dan uiterlijk 2 dagen voor aanvang van de training laten weten. Dan kunnen we je plaats nog aan iemand anders geven.

 

Minimum – maximum aantal deelnemers:

Min 6 – max 10 deelnemers

 

Trainer:

Martinique Visser – Matchcare B.V.

Datum en locatie

Datum/locatie

Online
Op donderdag 26 augustus 2021
van 09:30 tot 12:30 uur