Goed waarnemen, juist interpreteren en effectief communiceren BVO

Startmoment

Vanaf 10-10-2019 (5 dagen)

Locatie

ntb

Deelnemers

0 inschrijvingen (10 plaatsen vrij)
Kosten: € 2898,00
Inschrijven tot 26-09-2019
Over deze opleiding

Deze training is van Boertien Vergouwen Overduin.

Leer in vijf dagen je doelen te bereiken met oog voor jezelf en voor de ander.

Communiceren: jouw boodschap overbrengen op de ander. Het lijkt zo makkelijk, maar het gaat niet altijd goed. Merk jij dat jouw bedoelingen soms niet worden begrepen? Vraag je je af of jouw enthousiasme wel overkomt? Verdient jouw input meer aandacht van de ander? Soms lijkt het alsof je de ander niet bereikt. In deze training leer je hoe je bewuster kunt aansluiten op de ander, zonder dat jouw boodschap daaronder lijdt. Je onderzoekt je eigen patronen, gedachten en gevoelens en leert die bij de ander te herkennen en hoe je je daar op aanpast. Je communiceert zo effectiever en bereikt daarmee jouw doelen.

Jouw resultaat

  • Je houdt de regie in gesprekken
  • Je stemt je communicatiestijl af op je doelen
  • Je luistert beter en kunt goed met de emoties van anderen omgaan
  • Je werkt prettiger samen met anderen
  • Je kunt goed feedback geven en ontvangen

Voor wie

Iedereen op HBO- of WO-niveau die in zijn dagelijkse werkzaamheden gesprekken wil voeren met minder misverstand en meer resultaat. Je wilt graag beter kijken, luisteren en ervaren en meer trefzeker communiceren.

Aanpak

Je krijgt inzicht in jouw communicatieve stijl en vaardigheden. Het waarderen, onderzoeken en overbruggen van verschillen in normen, waarden, overtuigingen is een belangrijk onderdeel van de training. Hoe kun je bewust meer geduld op leren brengen of juist meer assertief met jouw boodschap voor de dag komen? Om de training extra effectief te maken geef je van te voren aan wat jij lastig vindt en wat je graag wilt leren. De trainer geeft hier specifiek aandacht aan. Ook werk je tijdens de training aan een ontwikkelplan, waarin je je vervolgstappen vastlegt. Hierdoor heeft de training een blijvend effect.

High Impact Performance

Deze training wordt gegeven op basis van de High Impact Performance-aanpak. Je gaat onder leiding van een ervaren trainer, samen met een trainingsacteur aan de slag met je leerdoelen. De acteur zorgt voor een realistische oefensituatie en past beproefde theatertechnieken toe, waardoor je wordt uitgedaagd om effectiever gedragsrepertoire te ontdekken en in te zetten. Dit is een zeer effectieve trainingsmethode die je helpt om een flinke stap te zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Kosten

De totale kosten van de training bedraagt € 3.092,50 exclusief BTW. Bij inschrijving via Werken in het Westen ontvang je een korting van € 194,50.

Annulering

Bij annulering geldt het volgende:

>4 weken kosteloos

< 4 > 3 Weken 25% van de trainingskosten

< 3 > 2 weken 50% van de trainingskosten

< 2 weken 100%.

Mocht de training niet doorgaan ivm te weinig deelname, dan kun je ervoor kiezen je in te schrijven op een andere locatie en/of datum. Dit hoeft niet. In het laatste geval ben je geen kosten verschuldigd.

Locatie

Regio Utrecht

Datum

10 en 24 oktober, 7 en 21 november en 5 december

Datum en locatie
Let op: deze opleiding/cursus bestaat uit 5 delen op de volgende locatie(s):

Deel A

ntb
Op donderdag 10 oktober 2019
van 09:30 tot 16:30 uur
Regio Utrecht

Deel B

ntb
Op donderdag 24 oktober 2019
van 09:30 tot 16:30 uur
Regio Utrecht

Deel C

ntb
Op donderdag 7 november 2019
van 09:30 tot 16:30 uur
Regio Utrecht

Deel D

ntb
Op donderdag 21 november 2019
van 09:30 tot 16:30 uur
Regio Utrecht

Deel E

ntb
Op donderdag 5 december 2019
van 09:30 tot 16:30 uur
Regio Utrecht