Connect! (gratis) webinar Verbeter je brainpower

Startmoment

Vanaf 23-9-2020

Locatie

Online

Deelnemers

32 inschrijvingen (1 plaats vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 21-09-2020
Over deze opleiding

Inhoud webinar

Vergroot de kennis van je brein op een boeiende en unieke wijze! Je krijgt er een enorme dosis praktisch toepasbare brainpower voor terug. Daardoor neemt onder andere je vitaliteit toe, versterk je relaties en behaal je gestelde doelen óók als je vanuit huis werkt. Wat denk je dat dit doet met je werkplezier?           
Dit boeiende webinar wordt verzorgd door Egostripper Rick van Asperen. Hij is een landelijk veelgevraagd energieke congresspreker, entert(r)ainer, dagvoorzitter en auteur van de boeken ‘Egostrippen, de kick van je eigen ik’ en ‘De groeten met moeten’. Op een dynamische en verrassende wijze weet hij met een aanstekelijke dosis humor nieuwe levens verrijkende inzichten mee te geven én vaardigheden aan te reiken voor de toepassing in de dagelijkse praktijk. Hij inspireert mensen op het gebied van persoonlijk leiderschap, cultuurverandering, samenwerking, persoonlijke effectiviteit, vitaliteit, innovatie, en ondernemerschap.

    
Dit heb jij slechts nodig om mee te doen met de online sessie:  
• Een laptop/computer met camera, microfoon en internetverbinding      
• Een fijne (bureau)stoel           
• Goede koffie of een lekkere pot thee

Het webinar is bedoeld voor

iedereen die wil groeien vanaf de eigen (thuis)werkplek en nieuwsgierig is naar hoe je op een gezondere wijze om kunt gaan met je eigen brein. Bewuster om willen gaan met je energie en tijd en er ook van houden om resultaten te boeken. Het maakt daarbij niet uit welke functie of rol je bekleedt binnen de organisatie.

Duur van het webinar

Max. 1 uur. Het webinar wordt via Zoom gegeven; te zijner tijd ontvang je een link voor deelname. 

Maximum aantal deelnemers

33 deelnemers.

Spreker

Rick van Asperen - Egostrippen

Kosten

Deelname aan deze workshop is gratis. Meld je je aan en kan je onverhoopt niet? Dan zien we graag uiterlijk vijf dagen voor aanvang je afmelding tegemoet via: info@werkeninhetwesten.nl of laat een collega deelnemen in jouw plaats.

Datum en locatie

Datum/locatie

Online
Op woensdag 23 september 2020
van 10:00 tot 11:00 uur