Connect! (gratis) Online presenteren met impact

Startmoment

Vanaf 22-9-2020

Locatie

Online

Deelnemers

13 inschrijvingen (0 plaatsen vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 21-09-2020
Over deze opleiding

Inhoud webinar

Altijd al willen weten hoe je zelfverzekerd overkomt in een online meeting? Hoe je moeiteloos impact kan maken en ook online de spotlight op jezelf weet te richten, zelfs in de meest rommelige digitale vergaderingen? Hoe je jouw publiek kan boeien en hun aandacht vast kan houden door op de juiste manier te spreken en te presenteren? Altijd al willen weten wat nou de juiste lichaamshouding is tijdens een online meeting, hoe je je stem het beste kan inzetten en hoe je je adem tijdens een presentatie 'laag‘ moet houden zodat je zenuwen niet met je op de loop gaan?

Als er ooit een tijd is geweest is waarbij het opzetten en uitvoeren van een goede online presentatie van vitaal belang is – dan is het wel nu! Sinds de tweede week van maart dit jaar werken we allemaal massaal online; en ook onze presentaties, overleggen en vergaderingen doen we en masse via online vergadertools als ZOOM, Teams of Skype.

Het opzetten van een goed verhaal is vaak niet het probleem voor de meeste (ervaren) professionals - maar het neerzetten van de juiste online presentatie kan soms nog wel wat oefening gebruiken. Deze training is er op gemaakt om juist de online presentatievaardigheden van gemeente-professionals te versterken. Denk hierbij aan het inzetten van de juiste cameravaardigheden, spreekstem (spreektempo, de klank en hoogte van de spreekstem) en het inzetten van de juiste lichaamstaal is erg belangrijk om een maximale online impact te creëren. Met de juiste energie en uitvoering kan elke professional een goede en professionele indruk maken en een waardevolle bijdrage leveren aan het succes van elke vergadering.  

Het webinar is bedoeld voor

iedereen die zijn of haar online presenteren wil verbeteren.

Duur van het webinar

3 uur. Het webinar vindt plaats via Teams; te zijner tijd ontvang je een link voor deelname. 

Minimum - maximum aantal deelnemers

7 - 13 deelnemers

Trainer

Martinique Visser van Matchcare

Kosten

Deelname aan deze workshop is gratis. Meld je je aan en kan je onverhoopt niet? Dan zien we graag uiterlijk vijf dagen voor aanvang je afmelding tegemoet via: info@werkeninhetwesten.nl of laat een collega deelnemen in jouw plaats.

 

Datum en locatie

Datum/locatie

Online
Op dinsdag 22 september 2020
van 09:30 tot 12:30 uur