Connect! (gratis) - online Design Thinking anno 2020

Startmoment

Vanaf 24-9-2020

Locatie

Online

Deelnemers

10 inschrijvingen (5 plaatsen vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 21-09-2020
Over deze opleiding

Inhoud

We leven in een tijd waarin er veel verandert om ons heen. Dit lijkt een no-brainer, maar onbewust doet dit veel met mensen. Neem bijvoorbeeld de pandemie. Die zorgt er voor dat we, noodgedwongen, anders met werk omgaan. We zitten met elkaar en de samenleving in een transformatie, waarin we het concept van werken, voor een deel opnieuw moeten uitvinden. Een verandering; noodgedwongen of niet, biedt altijd kansen en dat is waar wij bij stil gaan staan tijdens deze workshop.

 

Remco van YourConnector, expert op het gebied van menselijke transformaties in organisaties, gaat je inzicht geven in hoe je design thinking kunt inzetten om jezelf, je klanten en je collega's te helpen in veranderingen en transformaties. Design Thinking Methode is bij uitstek geschikt voor het oplossen van complexe situaties. De mens staat centraal binnen de methodiek door uitdagingen steeds vanuit menselijke behoeften te definiëren. Middels een interactieve workshop, waarin we beeld, video en storytelling elementen inzetten, gaan we aan de slag met een interessante en actuele case. Laat je verrassen!

 

Aan het eind van de sessie loop je naar buiten met de wetenschap hoe je Design Thinking kunt inzetten om tot concrete oplossingen te komen over hoe om te gaan met een verandering in je werk en de maatschappij. Daarnaast is de workshop pragmatisch ingestoken zodat je de methodiek ook zelf kunt gaan inzetten. Wij zien je graag tijdens onze workshop!

 

Doel

Het aanbieden van een methodiek die men kan gebruiken in het kader van design thinking.

 

Duur van het webinar

3 uur. Het webinar vindt plaats via Zoom. Te zijner tijd ontvang je een link voor deelname.

 

Maximum aantal deelnemers

15 personen.

 

Trainer

Remco Buil.

 

Kosten

Deelname aan dit webinar is gratis. Meld je je aan en kan je onverhoopt niet? Dan zien we graag uiterlijk vijf dagen voor aanvang je afmelding tegemoet via: info@werkeninhetwesten.nl of laat een collega deelnemen in jouw plaats.

Datum en locatie

Datum/locatie

Online
Op donderdag 24 september 2020
van 13:00 tot 16:00 uur