Communicatiekracht: een tango met je netwerk

Startmoment

Vanaf 4-4-2019

Locatie

Huis van de Stad

Deelnemers

9 inschrijvingen (0 plaatsen vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 21-03-2019
Over deze opleiding

Als gemeente ben je steeds meer afhankelijk van je omgeving voor het halen van goede resultaten van beleid en projecten. Hierdoor neemt het belang van communicatie met die omgeving steeds meer toe.

 

De methode Factor C biedt een filosofie, aanpak en instrumenten voor het succesvoller communiceren met je omgeving/je netwerk.

 

Door goed beleidsopgaven te ontleden en in combinatie daarmee de omgeving te analyseren, vind je input voor je communicatie/participatiestrategie. Na ontwikkeling van die strategie ga je vervolgens aan de slag met het kernverhaal dat daarbij hoort en de aanpak die je gaat gebruiken om je opgave in te vullen.

 

Het resultaat van deze training:

  • Je kent de 5 pijlers van de Factor C methode
  • Je weet hoe je Opgave & Omgeving kunt analyseren
  • Je kunt een strategie, verhaal en aanpak ontwikkelen mbv de geboden tools
  • Je hebt inzicht in mogelijkheden van de factor Communicatie in beleid

 

Voor wie is deze training:

De training Communicatiekracht is geschikt voor beleidsadviseurs, projectleiders, projectmedewerkers, communicatieprofessionals en managers die voor succes in hun werk de omgeving nodig hebben.

 

Kosten:

Omdat de gemeente Gouda het belang van omgevingsbewuste communicatie inziet, wordt de training kosteloos aangeboden. Je aanmelding is echter niet vrijblijvend. Aanmelden is meedoen en no show betekent dat de kosten in rekening worden gebracht van jouw afdeling.

Datum en locatie

Datum/locatie

Huis van de Stad
Op donderdag 4 april 2019
van 09:00 tot 16:30 uur
2803 PG Gouda
Burgemeester Jamesplein 1
kamer 9.39