Bijeenkomst JOIN: Jongeren werkbezoek bij provincie Zuid-Holland (Gratis)

Startmoment

Vanaf 7-2-2019

Locatie

Provinciehuis Zuid- Holland

Deelnemers

27 inschrijvingen (13 plaatsen vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 29-01-2019
Over deze opleiding

JOIN in het Westen is het jonge ambtenarennetwerk voor de organisaties aangesloten bij Werken in het Westen. Ons doel is jonge ambtenaren (tot 35 jaar) in de regio te verbinden. Dat doen we door diverse activiteiten gedurende het jaar aan te bieden. Zoals een werkbezoek, een borrel of een training. Tijdens de activiteiten leer je niet alleen collega jonge ambtenaren uit de regio kennen, maar kun je ook van elkaars perspectieven leren. Verhalen, kennis en ervaringen delen en samen richting geven aan jouw werk en jouw carrière.

 

Voor onze eerste activiteit gaan we op werkbezoek bij de provincie Zuid-Holland. Naast dat de provincie is een belangrijke samenwerkingspartner is voor gemeenten, is het interessant om meer te weten te komen over deze bestuurslaag. De provincie nodigt ons uit om op 7 februari langs te komen in het provinciehuis in Den Haag. We ontmoeten elkaar in een afwisselend programma. Denk hierbij aan casuïstiek waarbij gemeente en provincie samenwerken. Zoals op het gebied van duurzaamheid, verkeer en de aankomende Provinciale Statenverkiezingen. Aansluitend gaan we borrelen met Prozha: het jonge ambtenarennetwerk van de provincie Zuid-Holland.

 

Deelname is gratis. Als je je inschrijft, rekenen we op je komst. Kan je onverhoopt niet? Stuur dan een afmelding naar l.matton@nieuwkoop.nl. Graag tot 7 februari!

Datum en locatie

Datum/locatie

Provinciehuis Zuid- Holland
Op donderdag 7 februari 2019
van 13:00 tot 17:00 uur
2596 AW 's-Gravenhage
Zuid-Hollandplein 1
kamer Verzamelen in de hal