Beleidsteksten maken en schrijven

Startmoment

Vanaf 30-9-2021 (2 dagen)

Locatie

Online

Deelnemers

0 inschrijvingen (14 plaatsen vrij)
Kosten: € 595,00
Inschrijven tot 09-09-2021
Over deze opleiding

Behoort het adviseren en het ontwikkelen van beleid ook tot jouw takenpakket? In deze tweedaagse training Beleid maken, beleid schrijven ervaar je wat beleid is en hoe beleid wordt gemaakt. Aan de hand van (je eigen) voorbeelden en cases ga je een “praktische” vertaling van beleid maken. Benoemen, uitleggen en herkennen van beleid en bijbehorende processen staat centraal gedurende de twee trainingsdagen.

 

Resultaat

Na het volgen van deze training ken je de basisuitgangspunten en –beginselen van beleidsadvisering (onder andere soorten beleid, beleidscyclus, beleidsinstrumenten, sturing, effecten etc.). Door het oefenen met je eigen opdracht leer je de uitgangspunten en –beginselen toepassen. Na het volgen van de training ben je in staat enkelvoudige beleidsopdrachten uit te voeren. We oefenen met elkaar. Een mooie leeromgeving waarin je ook veel van elkaar leert.

 

De training is bedoeld voor:

Ben je (beginnend) beleidsmedewerker en wil je ervaring opdoen om een goed beleidsadviseur te worden dan is deze training iets voor jou!

 

Duur van de training en tijden:

2 cursusdagen (30 september en 10 oktober) van elk 6 uur. Cursustijden van 09:30 tot 16:30. Je krijgt van de trainer een week van te voren een link om aan de training deel te nemen.

 

Kosten van de training:

De kosten voor deelname aan deze training zijn:

  • tot 8 deelnemers : € 595,- p.p. 
  • 8 tot 10 deelnemers : € 495,- p.p.
  • 11 tot 14 deelnemers : € 395,- p.p.

excl. 21% BTW per persoon en wordt via facturatie aan de gemeente door de trainer verzorgd. 

 

Annuleringsvoorwaarden voor de cursisten

Tot 2 weken voorafgaand aan de cursus kan dit kosteloos. Binnen 2 weken voor aanvang van de cursus wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Een collega kan eventueel wel uw plek kosteloos overnemen.

 

Trainer(s):

Verzorgd door de Mariënburggroep

Datum en locatie
Let op: deze opleiding/cursus bestaat uit 2 delen op de volgende locatie(s):

Deel A

Online
Op donderdag 30 september 2021
van 09:30 tot 16:30 uur


Deel B

Online
Op donderdag 7 oktober 2021
van 09:30 tot 16:30 uur