Anders kijken naar fouten maken

Startmoment

Vanaf 15-9-2021

Locatie

Online

Deelnemers

3 inschrijvingen (7 plaatsen vrij)
Kosten: € 140,00
Inschrijven tot 26-08-2021
Over deze opleiding

Inhoud

Veel mensen maken liever geen fouten. Begrijpelijk, alleen de ambities van vandaag en morgen vragen om het verleggen van grenzen en het nemen risico’s. Hoe ga je hiermee om en wat als het fout gaat? In de training leer je anders denken over fouten (maken) en hoe het je juist verrijkt. Professioneel en collegiaal. Ook kijken we naar een mindset die zorgt voor persoonlijke waardering, juist wanneer dingen anders lopen dan je had verwacht of gehoopt.

 

De training is bedoeld voor:

iedereen die het maken van fouten, nemen van risico’s of het maken van (meervoudige) keuzes ingewikkeld vindt, dit wil begrijpen en veranderen.

 

Duur van de training:

3 uur met daartussen een korte pauze. Je ontvangt te zijner tijd een link voor deelname aan de training.

 

Maximum aantal deelnemers

10

 

Trainer

De training wordt verzorgd door Hans Takács, trainer/(team)coach (www.cjconsult.nl)

 

Kosten en aanmelding
De kosten voor deelname aan deze online training zijn € 140,= excl. 21% BTW per persoon en wordt via facturatie aan de gemeente door de trainer (CJCONSULT BV) verzorgd. De training start om 14:00 en duurt tot 17:00 uur. Voorafgaand aan de masterclass ontvang je een link (via Teams) om deel te kunnen nemen.

 

Annulering
Indien er wordt geannuleerd binnen twee weken voor de trainingsdatum, zijn wij genoodzaakt om het gehele bedrag in rekening te brengen.

Datum en locatie

Datum/locatie

Online
Op woensdag 15 september 2021
van 14:00 tot 17:00 uur