MijWW gratis ONLINE - Werkgeluk & Mindset

Startmoment

Vanaf 10-11-2020

Locatie

Online

Deelnemers

12 inschrijvingen (0 plaatsen vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 27-10-2020
Over deze opleiding

Inhoud

Wat is werkgeluk en hoe kan je zelf jouw werkgeluk vergroten? Tijdens de workshop ontvang je concrete tips en oefeningen die je direct in de praktijk kan brengen. Daarnaast gaan we aan de slag met je mindset.

Mindset is de manier van denken, voelen en handelen. Ons brein is neuroplastisch; dit betekent dat het brein kan veranderen. Het brein verandert in de richting waarin we onszelf beoefenen. Zo train je met dankbaarheid bijvoorbeeld de hersenen om aandacht te hebben voor de dingen die goed gaan tijdens je (werk)dag. We gaan aan de slag met de cirkel van 8. Een heel praktisch en krachtig model waarmee je zelf eigenaarschap kan pakken in iedere situatie. Je wordt je bewust van je eigen denken en neemt verantwoordelijkheid voor je eigen handelen. Je leert niet alleen jezelf, maar ook anderen op een positieve manier te beïnvloeden. Dit komt ook ten goede aan de samenwerking en effectiviteit.

Duur van de workshop

3 uur en wordt online aangeboden via Teams. Je ontvangt te zijner tijd een link hiervoor.

Maximum aantal deelnemers

12

Trainer

Marieke Verhoeven van PlanHR

Kosten

Deelname aan deze workshop is gratis. Meld je je aan en kan je onverhoopt niet? Dan zien we graag uiterlijk vijf dagen voor aanvang je afmelding tegemoet via: info@werkeninhetwesten.nl of laat een collega deelnemen in jouw plaats.

Datum en locatie

Datum/locatie

Online
Op dinsdag 10 november 2020
van 14:00 tot 17:00 uur