Nieuws:

Welkom bij het nieuwe Werken in het Westen

Door: Werken in het Westen | 1 april 2016 - 12:58

Werken in het Westen is vernieuwd! Vanaf april 2016 zien we er zo uit. Met niet alleen een nieuwe 'look', ook een nieuw platform.

Als je gebruik wilt (blijven) maken van de voordelen die Werken in het Westen biedt, is het nodig dat je een nieuw account aanmaakt op de website. Schrijf je in en je bent als eerste op de hoogte van het aanbod en vindbaar voor passende functies.

Voor jouw carrière bij de overheid!
Werken in het Westen is een samenwerkingsverband van 22 lokale overheden in de regio en is nog steeds groeiend. Het netwerk biedt je kansen om je te ontwikkelen of andere ervaringen op te doen. Ook over de grenzen van je eigen organisatie heen; bij een buurorganisatie. Registreer je op de website en vind een interessante cursus, opleiding, project, nieuwe baan of loopbaanbegeleiding binnen ons netwerk en in de regio. 

Ook voor als je (nog) niet bij ons werkt 
Werk je nog niet bij één van de aangesloten organisaties? Dan ben je bij Werken in het Westen ook aan het goede adres. De website brengt je bij alle beschikbare vacatures in onze regio. Registreer je op de website, dan ben je nog sneller op de hoogte van het aanbod.

Ga je mee? www.werkeninhetwesten.nl