Meester in je Werk week – gratis workshops

Voor de vierde keer op rij is landelijk de Meester in je Werk week voor ambtenaren van gemeenten. Werken in het Westen sluit dit jaar voor de tweede keer aan met een leerzaam workshopaanbod in de regio. Iedereen is welkom in elkaars gemeentehuis om gratis workshops te volgen. Je vindt ze bij ‘opleidingen’ of verder op deze pagina.

Kijk in de keuken – proef een dagdeel van het werk van een collega

Dit jaar organiseren we aanvullend voor het eerst de ‘Kijk in de keuken’ tijdens de Meester in je Werk-week. Vraag jij je altijd al af hoe die collega van een buurgemeente werkt in hetzelfde taakveld? Of wil je juist eens vrijblijvend proeven van heel ander werk? Of misschien lijkt het je leuk om jouw eigen keuken open te stellen? Meld je dan aan bij Aanmelden ‘Kijk in de keuken’ voor een halve dagdeel in deze week. De exacte datum volgt in afstemming. Dit eerste jaar willen we gaan voor 20 matches, wees er dus snel bij! Twee gemeentesecretarissen hebben zich al opgegeven om bij elkaar in de keuken te kijken, namelijk Annemie Blomme van gemeente Waddinxveen en Peter Derk Wekx van gemeente Alphen aan den Rijn. Doe jij ook mee?

Annemie Blomme en Peter Derk Wekx hebben zich reeds opgegeven. Doe jij ook mee?

Annemie Blomme, gemeentesecretaris Waddinxveen: "Ik ben reuze enthousiast over dit initiatief. Ervaringen uitwisselen lijkt simpel en dat is het ook. Op school heet het afkijken. Op het werk heet het samenwerken. Leren van en met elkaar is iets wat iedereen die zich wil ontwikkelen vanzelfsprekend vindt".

Inschrijven gratis workshops

Je vindt en boekt ze bij onze ‘opleidingen’. Of rechtstreeks via onderstaande lijst Dit zijn ze:

   •   12 nov - Masterclass social media
   •   12 nov - Workshop EVC; Van werkervaring naar diploma
   •   12 nov - Teaserworkshop Talentspiegel
   •   12 nov - Magie in jouw communicatie!
   •   13 nov - Future Work Skills, ben jij al toekomstproof?
   •   13 nov - Ontwikkel je perspectief - vul je eigen moodboard
   •   13 nov - Rolflexibiliteit
   •   13 nov - Roest: vastdenken versus omdenken
   •   14 nov - Kom proeven bij Bistro BIEL
   •   14 nov - Bouwen met Beeld
   •   15 nov - Scenarioplanning: van glazen bol naar strategisch denken
   •   15 nov - Energy-class 2018
   •   16 nov - Storytelling - De kracht van verhalen: ‘Hoe jouw verhaal over je talenten en drijfveren vertelt’

En…Trainingen van eigen trainers
Daarnaast zijn er verschillende collega’s uit onze gemeenten die ook trainer zijn en in deze week een gratis workshop geven. Je vindt deze workshops ook bij ‘opleidingen’ onder de titel MIJW.

Als je op de titel van de workshop klikt, lees je een uitgebreidere beschrijving en kan je je direct aanmelden. Als je dat doet, rekenen we op je komst. Kan je onverhoopt niet? Meld je dan af via info@werkeninhetwesten.nl. Dan kunnen we je stoel voor iemand anders vrij houden. Bij niet verschijnen zonder afmelding zijn we helaas genoodzaakt 75,- in rekening te brengen voor gemaakte kosten.

Aanmelden ‘Kijk in de keuken’

Tijdens de Meester in je Werk-week (12 t/m 16 nov 2018) kan je met iemand een dagdeel meelopen, of je kan zelf iemand ontvangen. Via onderstaande buttons meld je je aan. Je ontvangt dan een bevestiging van je inschrijving. Twee weken voor de Meester in je Werk-week mailen we je of we een match hebben gevonden op jouw aanmelding en met verdere informatie.

Heb je je aangemeld en kan je onverhoopt niet in die week? Mail je dan af via info@werkeninhetwesten.nl