Nieuws:

17 t/m 22 september Week van de Loopbaan

Door: Werken in het Westen | 3 september 2018 - 13:43

Ben jij voor een LevenLangOntwikkelen en kan je daarin wat hulp gebruiken? Ook ambitieuze ambtenaren zitten wel eens met hun handen in het haar hoe de loopbaan verder kan verlopen. Niets om je voor te schamen. Tijd om je doelen te vormen of aan te pakken in de Week van de Loopbaan!

Voor medewerkers van de organisaties van Werken in het Westen is divers aanbod om de loopbaan onder de loep te nemen. En toekomstproof te maken. Ookal werk je nu prettig en naar je zin. Werk is onderhevig aan verandering. Verandering is vooruitgang. Dus werk ook aan vooruitgang van jezelf! Via onze loopbaanadvies tools. 

 

Wij hebben:

- Gratis online tests voor medewerkers, waarbij de deelnemer van de test alleen zelf de gegevens krijgt te zien. (Log in als medewerker en zie de tests bij Mijn Loopbaancentre);

- De gratis training Regisseur eigen loopbaan  

- Eigen loopbaanadviseurs in de regio voor je klaarstaan die je verder kunnen adviseren (Log in als medewerker en zie de contactgevens staan bij Loopbaanadvies).

 

De Week van de Loopbaan -17 t/m 22 september- wordt georganiseerd door Noloc, de beroepsvereniging van loopbaanadviseurs. Zie op de website van Noloc wat er te doen is in die week.