De bijzondere kenmerken van de regio en de grote verscheidenheid aan publieke organisaties leveren jouw unieke kansen op. De combinatie van grote en kleine gemeenten en professionele samenwerkingsverbanden geeft mogelijkheden voor specialisten en generalisten, op allerlei gebieden.

Dienstverlening aan burgers, het oplossen van vraagstukken rondom duurzaamheid, energie en milieu, de vraag hoe we de ruimte inrichten, werken aan de kwaliteit van organisatie en bestuur of zorgen voor goede maatschappelijke voorzieningen: er is voor jou altijd iets te doen, er is altijd een plek waar jij je thuis voelt en altijd een volgende stap om te zetten. Is het niet binnen, dan is het wel tussen de organisaties. De afstanden zijn letterlijk en figuurlijk klein.

Een afbeelding van een persoon met een laptop op zijn schoot

Waar kun je op rekenen?

Als je bij één van onze organisaties werkt, beloven we je het volgende:

  1. Je werkt aan concrete en zichtbare maatschappelijke onderwerpen
  2. Er is veel ruimte voor jouw professionaliteit, kennis en ervaring
  3. Je krijgt kansen om samen te werken en te leren
  4. We hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden
  5. Er is veel aandacht voor jouw persoonlijke situatie en omstandigheden
een afbeelding met daarin 2 personen die overleggen

Vacatures, projecten en stages

Vaste functies, tijdelijke functies, stages: we hebben veel mogelijkheden voor je. Neem een kijkje in ons aanbod of maak het jezelf makkelijk en registreer je op de site! Dan zorgen wij dat je relevante vacatures vanzelf in je mailbox krijg. Of plaats je cv in onze kandidatenbank, dan word je zichtbaar voor alle organisaties.

Ga naar de vacatures.

een afbeelding met mensen die in een vergaderruimte vergaderen