het logo van werken in het westen
Welkom bij Werken in het Westen!

Links de Noordzee, rechts de Vinkeveense Plassen en daartussen het Groene Hart. Een bijzonder stukje Nederland, waar met visserij, landbouw en bloembollenteelt een groot deel van het Nederlandse inkomen wordt verdiend. Waar jaarlijks miljoenen mensen vanuit de hele wereld naartoe komen om te recreëren en te genieten van zoet en zout water, van vergezichten, overdadige kleuren en rustgevend groen. En waar 500.000 mensen wonen en werken in steden, dorpen en polders.

500.000 mensen die erop rekenen dat de voorzieningen in hun gemeente of gebied goed geregeld zijn. Van onderwijs en bedrijvigheid tot financiële ondersteuning. Van een mooie, schone en veilige openbare ruimte tot verkeer en mobiliteit. En van verantwoorde omgang met het milieu tot aan vernieuwende vormen van energie.

Een regio die in al zijn verscheidenheid trots is op wat er gebeurt en bereikt wordt.

Werken in het Westen is een regionaal samenwerkingsverband van 15 lokale overheden en is nog steeds groeiend. Het netwerk biedt jou als medewerker kansen om je te ontwikkelen of andere ervaringen op te doen. Ook over de grenzen van je eigen organisatie heen.

  • Doe een tijdelijke klus of project bij een andere organisatie uit het netwerk;
  • Neem deel aan onze regionale talentprogramma’s;
  • Vind een nieuwe baan in de regio waarvoor wij voor je kunnen bemiddelen;
  • En nog veel meer!
een kaart met daarin aangesloten gemeentes

Registreer je op de website en je bent sneller op de hoogte van nieuwe mogelijkheden!

Ook voor als je (nog) niet bij ons werkt

Werk je nog niet bij één van de deelnemende organisaties? Dan ben je bij Werken in het Westen ook aan het goede adres. Deze website vormt het portaal naar alle beschikbare vacatures in onze regio. Registreer je op onze website, dan blijf je nog eenvoudiger op de hoogte van het aanbod.

Klik op de logo’s van de organisaties om meer te weten te komen over de deelnemers van ons netwerk.

Deelnemende organisaties