Nieuws:

Beter op haar plek dan bij een bank

Door: Werken in het Westen | 21 november 2017 - 16:51
Beter op haar plek dan bij een bank

Binnen onze gemeente werken jongeren die zich met enthousiasme inzetten voor de publieke zaak. Aan het woord Linda Rausch -één van onze jongeren- van gemeente Gouda in het magazine Jong & Ambtenaar van Binnenlands Bestuur.

Onze organisaties bieden geregeld vacatures voor jongeren aan. Bijvoorbeeld traineeships of stages. Linda solliciteerde vorig jaar op de functie van Financieel Consulente via werkeninhetwesten.nl bij de gemeente Gouda. Direct bij het eerste gesprek kreeg ze een goed gevoel bij haar keuze voor een publieke organisatie. 'Ze stelden me persoonlijke vragen en waren niet uitsluitend geinteresseerd in wat ik zelf mijn sterke en zwakke eigenschappen vind.' Ze staat verschillende interne afdelingen van de gemeente bij, zoals directie, griffie, financiën en juridische zaken. Een afwisslende baan, waar ze meer op haar plek zit dan in de start van haar carrière bij een bank.

Lees meer testimonials op deze website bij 'overheden' en registeer je voor emailalerts met onze leuke jongerenvacatures in jouw inbox!