Nieuws:

(Gratis)zelftesten en/of begeleiding voor onze medewerkers

Door: Werken in het Westen | 4 september 2017 - 11:45
(Gratis)zelftesten en/of begeleiding voor onze medewerkers

Wist je al dat je op onze website als medewerker gratis zelftesten kan maken? De testresultaten zijn daarbij alleen voor jou inzichtelijk. De online Talentspiegel is net toegevoegd bij het rijtje testen. Doe er je voordeel mee.

1,2,3 Testen maar!
Makkelijk en snel bepalen waar je ambities, wensen of mogelijkheden liggen? Maak dan gebruik van de online Talentspiegel. In de afbeelding zie je hoe je na inloggen bij de zelftesten komt. De testen zijn alleen toegankelijk voor medewerkers van organisaties van Werken in het Westen. Om in te kunnen loggen, is het nodig om een registratie aan te maken op deze website. Dat is zo gedaan rechtsboven in het scherm via de registratieknop.

Oriëntatie Loopbaanbegeleiding
Benieuwd naar hoe je meer uit jezelf of je baan kan halen? Of wil je je verdere loopbaan(kansen) onder de loep nemen? In de regio hebben we meerdere loopbaanadviseurs beschikbaar die je kunnen helpen. Zij zijn net als jij in dienst bij één van de aangesloten gemeenten. Dat betekent dus makkelijk contact leggen voor een mogelijke oriëntatie. Via het menu 'medewerkers' - 'loopbaandvies' lees je er meer over en wie de adviseurs zijn. Werken in het Westen: voor jouw carrière bij de overheid!