Nieuws:

(Bijna) Afgestudeerd? Ontmoet ons op de Carrièrebeurs en vind jouw ideale baan

Door: Werken in het Westen | 20 februari 2017 - 16:26
(Bijna) Afgestudeerd? Ontmoet ons op de Carrièrebeurs en vind jouw ideale baan

Dit jaar staan we wederom op de Carrièrebeurs op 17 en 18 maart in de RAI. Kom ook en hoor over mogelijkheden voor jouw toekomst bij één van onze organisaties. En hoor meer over wat voor betrokken werk je kan doen vanuit het hart van de stad of de polder - voor de inwoners van de stad of de regio!

De organisaties van Werken in het Westen plaatsen geregeld vacatures voor jongeren op deze website. Van een stage, een traineeship tot een werkervaringsplek. Registreer je op de website met je CV en de ambities die jij hebt en wordt gevonden door onze recruiters.

Tijdens de Carrièrebeurs heb je de mogelijkheid om rechtstreeks met ons in contact te komen. Daarmee kan je nog meer laten zien wat je in huis hebt en van ons horen wat de mogelijkheden zijn. Onder de bezoekers van onze stand geven we ook een aantal meeloopdagen/ inhousedagen weg bij onze organisaties. Hoe goed is dat voor je netwerk! Je spreekt tijdens die dag medewerkers op de werkvloer en leert meer over hoe het is om te werken voor een lokale overheid. Wie weet schud je met je eerste hand op de Carrièrebeurs en de meeloopdag, vervolgens de hand tijdens een solliciatiegesprek bij ons.

Welkom in onze kandidatenbank. En welkom op 17 en 18 maart in onze stand (we staan op het 'gemeenteplein')!