Nieuws:

Save the date: Connect 2016! 'Ambtenaar 2020'

Door: Werken in het Westen | 15 juni 2016 - 11:27
Save the date: Connect 2016! 'Ambtenaar 2020'

Dit jaar wordt alweer voor de zevende keer ons gratis netwerkevent Connect! georganiseerd. Voor alle medewerkers van onze aangesloten organisaties. En: we zoeken nog passende workshops bij het thema, dus geef je tip!

Zet 6 oktober (vanaf circa 12:30-17:00 uur) in je agenda als je bij één van onze organisaties werkt. We ontmoeten elkaar dan in het Huis van de Stad in Gouda voor een inspirerende middag vol workshops.

Schrijf je hier snel in voor een voorinschrijving. Dan heb jij straks de eerste keuze uit workshops als het programma rond is. Het thema van dit jaar is: 'Ambtenaar 2020'. Ook in gemeenteland zetten we graag een stip op de horizon. 2020 Is een veelgehoord jaar waarin we het anders en beter willen doen voor onze inwoners. Diverse overheidsprogramma’s richten zich hierop: Gemeente 2020, Dienstverlening 2020, noem maar op! 

We bieden je een middag met interessante sprekers, diverse workshops en uiteraard de mogelijkheid om je collega’s in de regio beter te leren kennen tijdens de afsluitende netwerkborrel.

Werk je niet bij Werken in het Westen en heb jij dé workshop die we aan het programma toe moeten voegen? Stuur dan een mail naar ons via 'contact' op deze website.