Nieuws:

Kom jij bij ons werken?

Door: Werken in het Westen | 10 november 2021 - 11:43
Kom jij bij ons werken?

Het aantal gemeentelijke vacatures is opnieuw door het dak gegaan. Nooit eerder was de personeelsbehoefte onder gemeenten zo groot – en de stijging zet versneld door.

Het aantal ‘lege stoelen’ in gemeenteland is in het tweede kwartaal alweer fors toegenomen. Van ruim 6000 vacatures in het eerste kwartaal, tikt de teller nu bijna 8800 vacante banen aan. Dat meldt A&O fonds Gemeenten in de nieuwste Vacaturemonitor. Ten opzichte van dezelfde periode in 2020 gaat het om bijna een verdrievoudiging van de krapte. Een kanttekening bij die vergelijking is dat het tweede kwartaal vorig jaar een terugval vertoonde door de coronacrisis. De gemeentevacatures nemen toe voor alle beroepsgroepen en de vacaturegroei strekt zich ook uit tot alle functieniveaus. MBO- en HBO-niveau blijven daarbinnen wel het meest gezocht. Het aantal HBO-vacatures is absoluut het hoogst*.

 

Ook bij Werken in het Westen hebben we veel vacatures en is er voor ieder wat wils. Ben jij toe aan een volgende of nieuwe stap? Bekijk dan gauw onze vacaturepagina.


*Bron artikel: https://www.gemeente.nu/loopbaan/nieuwe-records-voor-gemeentevacatures/

Overig nieuws uit 2021

Onze vernieuwde website is live!
9 april 2021 - 12:56
Under construction!
20 januari 2021 - 17:15
Uittreding Alphen aan den Rijn
11 januari 2021 - 12:26