JOIN in het Westen

‘Jong ondernemend in netwerken’

Wij zijn JOIN in het Westen hét jonge ambtenarennetwerk voor de regio van Werken in het Westen. Werken in het Westen kent 18 organisaties waar in meer of mindere mate activiteiten worden georganiseerd voor jonge ambtenaren. JOIN staat voor ‘jong ondernemend in netwerken’. Daarnaast staan de letters van JOIN ook voor onze “kernwaarden”.

J = jonge ambtenaren. We zijn enthousiaste jonge mensen tot 35 jaar.
O = ondernemend. We zitten niet graag stil en houd van aanpakken.
I = innovatief. We zien nieuwe kansen en denken buiten de bestaande kaders.
N = netwerken. We willen graag kennis, verhalen en ervaringen delen en contacten leggen.

Wij zien de meerwaarde van het bundelen van krachten en het delen van verschillende perspectieven. Hier willen we op inzetten tijdens activiteiten van JOIN. Dit kan zijn binnen onze eigen regio, maar ook door de regio uit te gaan en kennis te maken met andere (overheids)organisaties of activiteiten gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Lilian Matton:

Mensen enthousiasmeren is wat ik graag doe. Als beleidsmedewerker jeugd bij de gemeente Nieuwkoop probeer ik met een dosis positieve energie en enthousiasme de jeugdhulp in Nieuwkoop en in de regio Holland Rijnland te verbeteren. Dit vergt veel overleg met regiogemeenten, de inkooporganisatie en natuurlijk mijn collega’s intern. Als voorzitter van JOIN is het ook belangrijk om constant in contact te staan met externe partijen en te zorgen voor draagvlak voor onze ideeën. Naast veel praten organiseer ik ook graag activiteiten voor mijn vriendengroep of sta ik een nieuw recept uit te proberen in de keuken.

Anouschka Wolvers:

Connecties maken en de spreekwoordelijke lijntjes uitzetten, daar houd ik van. In mijn dagelijks werk als facilitair adviseur is het een belangrijk onderdeel van mijn takenpakket. Ook in mijn rol als Promotor bij JOIN is dat waar ik mijn energie uit haal! Voor vragen over het ambassadeurschap bij JOIN ben je bij mij aan het juiste adres. Naast het serieuze werk ben ik altijd in voor een borrel en vind je mij drie keer per week op het voetbalveld.

Zoë Cremers:

Ik denk dat praten mijn allergrootste hobby is. Gelukkig komt dit goed van pas in mijn werk voor de Gemeente Nieuwkoop. Tijdens mijn werk als beleidsmedewerker volksgezondheid heb ik veel overleg met andere gemeenten, de GGD en huisartsen. Samen proberen we de beste zorg te realiseren voor onze inwoners. Bij JOIN houd ik me voornamelijk bezig met het organiseren van activiteiten. Je zal me tijdens die dagen dan ook druk rond rennend en pratend zien langs vliegen.

Lotte van Spanning:

Hoe kunnen we informatie zo helder en begrijpelijk mogelijk overbrengen? Tijdens mijn werk bij de gemeente Alphen aan den Rijn probeer ik die vraag altijd te beantwoorden. Dit pas ik toe in mijn rol voor de communicatie van JOIN. Naast een communicatie strategie kan ik ook mijn creatieve kant loslaten en maak ik visueel aantrekkelijke uitnodigingen & posters. Ik houd van spelletjes en dan vooral met veel gezellige mensen. Zo organiseer ik elk jaar een eigen Wie is de Mol met mijn vriendengroep.

Jaarplanning:

7 februari Werkbezoek provincie Zuid-Holland
mei Netwerkontbijt fusiegemeente Noordwijk
juli/augustus Summerschool
september Connect!
november Meester in je werkweek
december Kerstborrel

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten en kennis maken met de jonge ambtenaren aangesloten bij JOIN? Bekijk dan onze LinkedInpagina “JOIN in het westen” en word lid.

Stuur ons een email